Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta amenință cu procese, Alex Bodi marchează momentul

Ema Uta amenință cu procese, Alex Bodi marchează momentul
Relația dintre make-up artistul preferat al vedetelor și afaceristul care i-a fost soț și iubit Biancăi Drăgușanu s-a încheiat la scurt timp după ce acesta i-a pus tinerei inelul de logodnă pe deget. Au trecut trei luni de la despărțire și spiritele s-au încins.

În timp ce presa mondenă scrie că Ema Uta încearcă din răsputeri să-l uite pe Alex Bodi, a izbucnit un adevărat scandal cu replici de ambele părți.

Uta și Bodi pe vremea când formau un cuplu.

S-a ajuns până acolo încât faimoasa make-up artistă a ajuns să amenințe jurnaliștii că îi va da în judecată pentru neadevărurile vehiculate. Fosta logodnică a lui Alex Bodi își cere dreptul la intimitate și vrea să fie lăsată în pace.

Timp de aproximativ trei ani, cei doi au avut o relație cu despărțiri și împăcări. Ultima împăcare i-a adus tinerei inelul de logodnă, și păreau cei mai fericiți, cu perspectiva întemeierii unei familii. Bărbatul vorbea chiar despre copii, în contextul în care el are deja, din alte relații, două fiice.

După despărțire, fiecare și-a văzut de viață. Acum câteva săptămâni, Ema Uta a fost surprinsă în momente de tandrețe cu Andrei Barbu. Presa a relatat despre escapada lor în Mykonos, unde Andrei o trata pe Ema ca pe o adevărată regină. Tânărul milionar, fiul unui dezvoltator imobiliar acuzat de proxenetism, nu are însă cea mai bună reputație. Acesta a devenit cunoscut după un incident violent într-un club din Herăstrău, în septembrie 2020.

Vineri seara, după o petrecere într-un club bucureștean, Ema Uta a fost văzută ieșind de mână cu un alt bărbat, de asemenea cunoscut autorităților, conform Spynews. Acesta deține câteva clinici estetice implicate în dosare cu acuzații grave. Cei doi au fost surprinși împreună, inclusiv într-un moment de apropiere tandră, la mașină, semn că relația lor poate fi ua serioasă.

Ema Uta spune de când nu mai e într-o relație

Cu viața personală expusă tot mai des, Ema Uta a simțit nevoia să ceară public să fie lăsată în pace. Ea a postat un mesaj lung pe rețelele sociale, în care își cere dreptul la intimitate și amenință jurnaliștii că îi va acționa în instanță.

Ema Uta și-a spus oful pe rețelele sociale. Vrea să fie lăsată în pace (Instagram)

„Dacă intenționez să cunosc pe cineva (pentru că am tot dreptul să fac asta, nu mai sunt într-o relație de 3 luni), se apelează la diverse presiuni precum vorba bună sau nu, + tactici pentru a părea că eu, de fapt, mă „folosesc” de x pentru a crea o gelozie cuiva, prin articole false care conturează intenții neadevărate pe care le-aș avea eu în ceea ce privește persoana respectivă, având ca scop încetarea unei posibile legături cu aceasta”, a notat Ema.

Ea mai spune că „niciodată nu mi-am dorit astfel de apariții în presa de scandal, de unde și aparițiile mele RARE, iar cele care au fost, erau numai despre machiaj și cariera mea”.

Ema Uta îl atacă pe Alex Bodi

Chiar dacă nu îi menționează numele, dă de înțeles că articolele în care îi este expusă viața i se datorează exclusiv.

Ema Uta amenință presa care vehiculează neadevăruri la adresa ei cu procese (Instagram)

„Nu mă pot „pune” niciodată cu cineva ai cărui bani, cunoștințe și influență pot „cumpăra” orice persoană din orice domeniu sau orice articol – motivul „tăcerii” mele la nedreptatea și acuzele false care mi s-au adus. Observ că se dorește să mi se facă rău în continuare pentru că am „îndrăznit” să îmi văd de viața mea și să nu mă întorc. Primesc mesaje ale căror cuvinte și expresii sunt folosite ulterior în articole de presă de scandal.

Nu este în regulă să închid ochii la un „joc de culise” menit să încerce să distrugă ce am realizat singură, să îmi afecteze meseria și ușor, ușor să „influenteze” negativ imaginea mea, care până acum 3 ani era lipsită de dramă, lipsită de cuvinte precum „contre, manevră, băutură, fosta/fostul, milionarul, droguri” (mi se pare absurd și jenant să menționez acest lucru, dar sunt nevoită să o fac din cauza circumstanțelor;

NU am consumat droguri NICIODATĂ și o pot demonstra oricând, la orice oră, în timp real/live, la orice clinică, iar presa care perpetuează informații false la adresa mea va suporta consecințele legale)”, a mai punctat Ema Uta.

Replica lui Alex Bodi. A decis să marcheze momentul

În plin scandal declanșat de Ema Uta, fostul logodnic nu stă deoparte. Alex Bodi a decis să îi dea o replică, folosind aceleași canale de comunicare.

„Câteodată trebuie să faci pe prostul pentru ca cel „deștept” să creadă că te-a prostit și să-l lași să înoate în continuare în prostia lui, iar când i se găurește colacul de salvare, adu-i aminte doar că a scăpat yachtul pentru o plută… sau mai multe!”, a menționat afaceristul.  Pe de altă parte, a decis să marcheze momentul. Își va face un nou tatuaj. El caută „un tatuator bombă disponibil pentru marți”, pentru că nu vrea să piardă timpul.

Alex Bodi nu vrea să renunțe la Ema Uta

În urmă cu câteva săptpmâni, presa a vehiculat un scandal între cei doi, pe aeroport, soldat cu altercații fizice. Replica lui Bodi, după incidentul de la aeroport, a fost că Ema Uta este singura femeie pentru care merită să lupte și că este sufletul lui pereche. El a mai zis că nu este pregătit să cunoască pe altcineva în acest moment.

Replica lui Alex Bodi la postarea Emei Uta (Instagram)

​„Când cred că o persoană merită ceva și eu sunt sigură că merită, o să fac tot ce îmi stă în putință să recuperez persoana respectivă. Știu ce nuanță are această lume în materie de distracții, dar nu îmi doresc să cunosc acum pe altcineva. Nu sunt eu pregătit emotional și nu aș putea”, a declarat Alex Bodi. El a mai vorbit și despre certurile care au „condimentat” relația lor. „Între noi nu erau certuri, avem un ego foarte mare amândoi. Suntem zodii de foc și când ne ciocnim, erupe vulcanul”, a spus acesta.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri