Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adelina Pestrițu a inventat buzunarele la vedere

Exclusiv. Adelina Pestrițu a inventat buzunarele la vedere
Multe din vedetele noastre au luat exemplul celor din străinătate și și-au fondat propriile branduri. Mai ales haine produc și vând acestea. Oana Roman, Dana Budeanu, Margherita de la Clejani, Anda Adam sunt doar câteva exemple. Adelina Pestrițu nu a rămas nici ea deoparte.

Adelina Pestrițu a inventat buzunarele la vedere la un hanorac. Toată lumea se întreabă la ce folosesc. Se știe că vedeta e o împătimită a sportului, dar în acele buzunare ultra extra încăpătoare intră și sticla de apă, și coarda pentru sărituri și, un prosop, plus o cantitate suficientă de gustări.

Adelina Pestrițu a inventat buzunarele la vedere

Bruneta a  venit în fața fanilor, ieri, cu ultima sa noutate. Ea și-a făcut un update la colecția de haine pe care o deține. Dacă nu știați, brandul ei se numește Eda. Și vinde, în principal, ținute  sport. Noua colecție a lansat mai multe treninguri și hanorace. Ca și în familia Clejanilor, așa cum Rețete și vedete a scris, unde femeile „clanului” fac reclamă hainelor Margheritei, și Adelina Pestrițu își promovează singură brandul de haine. Și Bianca Drăgușanu face fix la fel.

Adelina Pestrițu a venit în fața fanilor cu noutatea, și a ținut să promoveze mai ales un anume hanorac. Ultima invenție a Adelinei Pestrițu în materie de produse vestimentare e ceva deosebit. E trăsnită.

Hanoracul are cusăturile la vedere, pare îmbrăcat pe dos. Ceea ce șochează sunt buzunarele. Parcă ar fi obrajii unui hârciog. Un întreg univers de obiecte încap în acele buzunare. Telefon, portmoneu, truse de make-up la nevoie. Adelina chiar recomandă purtarea hanoracului cu buzunare exagerat de lungi și la vedere, ca un accesoriu șic, cu pantofi eleganți, cu toc. Evident, el poate fi îmbrăcat și ca o simplă bluză de trening.

Hanoracul se numește Ciara și costă 208 lei, căci, în perioada aceasta, este la reducere. El vine în două variante cromatice: albastru deschis și turcoaz.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre