Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. După Eva, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță își începe și el cariera cinematografică. Părinții au planuri mari

Exclusiv. După Eva, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță își începe și el cariera cinematografică. Părinții au planuri mari
La doar opt ani, Eva Măruță a primit rolul principal într-un film de lung metraj care va rula în cinematografe. Puștoaica e absolut încântată, însă a dat și o veste mare fanilor ei.

E clar că părinții vedetă au planuri mari pentru copiii lor și îi sprijină în tot ceea ce își doresc să facă. După Eva, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, David,  își începe și el cariera cinematografică. David Măruță are 12 ani și este extrem de talentat. Pornită spre platourile de filmare ale comediei Tati part-time, în care ea are rolul principal, Eva Măruță a dezvăluit că și David, fratele ei mai mare, va apărea în film „mai încolo”, după cum a spus micuța.

David Măruță are 12 ani și, săptămâna aceasta, filmează alături de sora sa în Tati part-time

Eva are filmări luna aceasta și, deja, după cum a declarat și Andra, a venit timpul ca și fratele ei, David, să ajungă acolo. Săptămâna aceasta, ambii copii ai soților Măruță sunt în set, spre mândria părinților și nu numai.

Pe platou, Eva Măruță se poartă exact ca o vedetă de cinema

Eva Măruță, fiica de 8 ani Andrei și a lui Cătălin Măruță abia așteaptă să apară în cinematografe în filmul în care va juca rolul principal, alături de Alex Bogdan, Tati part-time. Pelicula e o comedie nouă pentru părinți care apare sub egida Vidra Productions.

O adevărată divă în deferire, Eva a primit pentru aventura ei cinematografică echipa de asistenți a mamei sale, care să fie atenți la toate necesitățile ei, dar și să o filmeze pentru vlogurile cu care alimentează rețelele de socializare și canalul YouTube al puștoaicei. Conștienți de talentul și perspectivele Evei, părinții i-au construit, din start, imaginea.

Pe platou Eva are propria rulotă, cu numele ei pe ea, la fel ca orice vedetă. Se bucură atunci când este machiată, pentru că adoră machiajul, așa cum mărturisește într-un vlog în care arată și primele imagini din viitorul film. Ea știe exact ce vrea să facă atunci când va fi mare: vrea să fie o artistă completă, așa „ca Beyonce”, spune Eva Măruță.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță își începe și el cariera cinematografică

În ceea ce îl privește pe David, după cum spune Cătălin Măruță, acesta e foarte talentat  în domeniul muzical. Recent, băiatul a lansat o piesă, iar acum e încântat că va juca și el în film alături de sora sa. Cu o diferență de patru ani între ei, David și Eva Măruță au o relație perfectă și se iubesc mult. După cum se vede din imaginile publice cu ei, băiatul își asumă categoric rolul de frate mai mare și e extrem de protectiv cu sora sa.

Cu o diferență de patru ani între ei, David și Eva Măruță sunt niște frați care țin enorm unul la altul

Filmul Tati, part-time reprezintă și debutul cinematic regizoral al Letitiei Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și Matei Dima și urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Din distribuția Tati, part-time mai fac parte actori precum Raluca Aprodu, George Ivașcu, Doina Teodoru, Nelu Cortea și mulți invitați surpriză care vor fi anunțați pe parcurs. Una din surprize este chiar David Măruță. „Sunt emoționată că amândoi copiii mei sunt aici, pe set și filmează”, mărturisește Andra.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre