Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Țara vecină „arde”, iar Anna Lesko… intră în transa creației. Uite ce a făcut diva de origine ucraineană

Exclusiv. Țara vecină „arde”, iar Anna Lesko… intră în transa creației. Uite ce a făcut diva de origine ucraineană
Rudele ei au rămas în Moldova natală și sunt, astfel, și mai aproape de război. Dar Anna Lesko nu s-a pus să condamne atacul și bombele, a avut altceva de făcut.

În timp ce marii artiști din străinătate și de la noi au condamnat public atacul ordonat de Rusia împotriva Ucrainei, Anna Lesko a reacționat în felul ei. Artista e cunoscută pentru ținutele de scenă ieșite din comun, multe din ele inspirate din portul tradițional rusesc, deși ea este descendentă din ucraineni.

Marti este a șasea zi de război între Rusia și Ucraina, iar mobilizarea este maximă. În timp ce negocieri între puteri au început în Belarus, în țară continuă atacurile asupra marilor orașe. Mii de ucraineni fug din fața războiului și trec granița în Moldova natală a Annei Lesko și în România, actuala ei țară.

Anna Lesko, reacție subtilă pentru cauza ucraineană

Anna Lesko se implică subtil în susținerea cauzei ucrainenilor. Ea a postat un apel al postului de televiziune cu care are contract, pentru a-i sprijini pe oameni prin intermediul Crucii Roșii Române. Duminică, vedeta a mai avut un mesaj emoționat: „Give peace a chance” (Dați păcii o șansă), mesaj postat într-o fotografie, alături de o sumedenie de emoticoane de iubire. Apoi a arătat că toată desfășurarea de forțe din jur i-a dat aripi creative și a pictat.

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a vândut un tablou cu 5.000 de euro

Anna Lesko și-a alimentat pasiunea pentru pictură în perioada în care era iubita lui Irinel Columbeanu. Cât timp a locuit cu acesta în vila de la Izvorani, tablourile sale erau expuse prin toate casa. Anna recunoaște că nu are studii de artă, dar a furat „meserie” de la pictorii Sabin Bălașa și Mircea Novac. Tablouri semnate de Bălașa avea și Irinel Columbeanu, care știa în ce să își investească banii.

După despărțirea de celebrul om de afaceri, Anna Lesko și-a dus creațiile în propriul apartament și continuă să picteze. Ocazional, ea și vinde din lucrări. În trecut, a reușit să încaseze 5.000 de euro pentru un nud.

Anna Lesko pictează zilele acestea în tonuri triste

Ieri, vedeta a încheiat un nou tablou. Este vorba de un peisaj cu copaci și apă, în tonuri  mai închise. „Astăzi am altă viziune”, a scris Anna Lesko alături de imaginile postate pe Instagram. În tabloul ei predomină tonurile de albastru și brunuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre