Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Ce dificultăți are când se întâlnește cu bărbați

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Ce dificultăți are când se întâlnește cu bărbați
Maci Currin deține recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Din păcate, femeia spune că cele mai mari dificultăți le are atunci când are întâlniri cu bărbații.

O femeie care a deținut timp de patru ani recordul mondial Guinness pentru cele mai lungi picioare din lume a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină la întâlnirile cu bărbații.

Maci Currin măsoară 1,80 m și spune că rolul ei este de a „da putere altor femei înalte”. Tânăra este din Austin, Texas și a devenit virală pe contul de socializare pentru că își afișează picioarele: un picior are 53,3 inci, iar celălalt 52,8 inci.

„Încă din grădiniță am fost mai înaltă decât toată lumea”

„Primesc o mulțime de reacții mixte, dar era de așteptat. Mi se dau porecle din personaje din filme de groază. Întotdeauna am fost mai înaltă decât toată lumea, încă din grădiniță. Întotdeauna am fost cu un cap deasupra tuturor. A existat un caz în care mă jucam pe terenul de joacă, cred că eram în clasa a doua, și cineva m-a întrebat dacă sunt un elev de gimnaziu din cauza înălțimii mele.

La acea vreme îmi uram înălțimea, pentru că era singurul lucru pentru care copiii mă puteau lua în vizor. Dar avantajul este că nimeni nu este ca mine. Sunt unică. Sunt și oameni care îmi spun: ești atât de frumoasă, ești model?”, a mărturisit tânăra.

Bărbații se feresc să o sărute în public din cauza înălțimii

Cu toate acestea, Maci a vorbit deschis despre modul în care înălțimea ei a influențat viața personală. Ea susține că bărbaților nu le place să o sărute în public din cauza diferenței de înălțime. „În prezent, nu sunt interesată de bărbați, dar de fiecare dată când am avut întâlniri, în special cu bărbați care sunt mai scunzi decât mine, m-am simțit ciudată. Ca și cum aproape că le era rușine cu mine”, s-a destăinuit aceasta.

Își face lucruri la comandă

O altă problemă pe care o are femeia cu cele mai lungi picioare din lume este faptul că nu găsești haine pentru mărimea ei. „Îmi fac cumpărăturile mai ales de la American Tall, deși nu au pantaloni lungi care să mi se potrivească – trebuie să mi-i fac la comandă.

Ceea ce costă în jur de 250 de dolari o pereche de blugi. Am doar două perechi de blugi care îmi vin bine”, susține femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Aceasta a păstrat acest titlu timp de patru și nu spune că nu ar fi deranjată dacă cineva ar prelua ștafeta. „Dacă cineva vrea să-mi ia titlul, aș fi mai mult decât fericită”, s-a destăinuit Maci.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre