Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița cea mică a Andreei Antonescu știe deja să facă alegeri. Micuța a făcut o descoperire

Fetița cea mică a Andreei Antonescu știe deja să facă alegeri. Micuța a făcut o descoperire
Ingeniozitatea micuței Andreei Antonescu a lăsat-o fără cuvinte chiar și artistă, care nu s-ar fi așteptat niciodată ca fetița să-și găsească un asemenea loc de joacă.

Fetița cea mică a Andreei Antonescu știe deja să facă alegeri. Andreea Antonescu le-a arătat fanilor săi ce loc de joacă și-a găsit fetița ei. Recunoaște că are un copil nu doar cuminte, ci și foarte inteligent.

„Ce locuri de joacă, ce țarcuri, ce jucării. Gata, și-a găsit locul preferat în casă. Vai, măi, mamă, măi”, a spus vedeta. Iar fetița cea mare a continuat: „Ăsta e scaunul ei de prințesă”. Unde se juca micuța cântăreței? A deschis larg sertarul de la bucătărie, plin cu pungi cu pufuleți, s-a urcat în el și-a văzut liniștită de treabă, așa cum a știut mai bine, în timp ce mama sa celebră nu se mai putea opri din râs.

Andreea a devenit mamă a doua oară la sfârșitul lui 2022

Andreea Antonescu a mărturisit că micuța Venice este darul ei de la Dumnezeu și se simte cea mai împlinită femeie de când are lângă ea două fetițe minunate. Micuța a fost botezată în iunie anul trecut, pentru că Andreea a așteptat ca Sienna, fetița cea mare să termine școala și să se reîntoarcă acasă din SUA.

Andreea își dorește cetățenie americană și pentru cele două fetițe

„Îi voi face și celei mici pașaport și trebuie să obțin cetățenia fetițelor. Eu mi-am luat cetățenia americană și sunt foarte mândră, dar trebuie să obțin și cetățenie pentru ele”, a povestit Andreea Antonescu într-un interviu pentru Xtra Night Show. Vedeta a povestit și motivul pentru care a ales numele pentru copil. ”Victoria, pentru că e a victoria mea din America Express” și Venice, pentru că și-a dorit mereu un nume deosebit.

Andreea Antonescu și minunile din viața sa. Sursă foto: Instagram

De ce s-a despărțit de tatăl fetiței

Relația Andreei cu Victor Vrânceanu, tatăl celei de-a doua fetițe părea că funcționează foarte bine, de aceea mulți au rămas fără cuvinte când artista a anunțat că vor merge pe drumuri separate. Cântăreața a anunțat atunci că s-au despărțit pentru că a existat „nepotrivire de caracter”, dar vor da absolut tot pentru ca micuța să crească cât mai frumos alături de mamă și tată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre