Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de doar 10 ani, a bușit un Lamborghini. Video cu puștiul la volan

Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de doar 10 ani, a bușit un Lamborghini. Video cu puștiul la volan
Când ești Ben Affleck, fără îndoială, ai carismă, atenția presei, pe JLo la braț, un fiu Samuel de zece ani din căsătorie anterioară și … îți permiți un Lamborghini!

Această combinație a dus, de curând, la un incident care are drept concluzie:

Totul e bine când se termină cu bine!

Incidentul s-a petrecut în timp ce Samuel era cu Ben Affleck și logodnica lui, Jennifer Lopez. Ben și JLO au vizitat recent un dealer de închirieri mașini de lux din Los Angeles, însă cel care a urcat la volanul mașinii Lamborghini a fost Samuel, băiatul de zece ani, care a reușit să bage bolidul în marșarier și să „îl parcheze” în aripa altei mașini ce se afla staționată în apropiere.

Problema, rezolvată de tati

În timp ce TMZ a obținut fotografii cu trio-ul în urma incidentului, nu este clar ce s-a întâmplat cu exactitate, căci vedetele în cuplu și copiii minori au confidențialitatea protejată. Rapoartele sugerează că, după ce a reușit să conducă mașina de lux cu spatele și să o proptească în alta, băiatul s-a dat jos de pe scaunul șoferului și a alergat spre spatele vehiculului pentru a vedea ce pagube s-au produs. Tatăl, brusc grijuliu, a stat mai apoi de vorbă cu angajații showroom-ului, iar Samuel a fost fotografiat lângă cuplul de adulți cu care era.

„De fapt erau parcate foarte aproape!”

TMZ a mai declarat că firma de închirieri de mașini de lux susține că nu a avut loc vreun accident și că mașinile au fost pur și simplu parcate foarte aproape una de cealaltă. Se pare că și Samuel, și Lamborghini-ul au scăpat cu bine după ce s-au întâlnit. De asemenea, potrivit Entertainment Tonight, managerul lui Affleck a ținut să precizeze că toată lumea este bine după incident, așa că nu vă faceți griji, nici JLo nu pare să se fi ales cu coafura deranjată.

Recent, ea a sărbătorit Ziua Tatălui cu o postare dulce, dedicată lui Affleck, unde a scris:

„La mulți ani de Ziua Tatălui celui mai grijuliu, iubitor, afectuos, consecvent și altruist tati din toate timpurile. #HappyFathersDay, iubirea mea”.

Cuplul, care și-a văzut dragostea resuscitată anul trecut, și-a anunțat logodna, iar, la începutul acestui an. Ben și JLo sunt împreună după aproape 18 ani de când s-au despărțit pentru prima dată și la a doua logodnă împreună. Acum, că la capitolul amor împreună stau atât de bine, mai au puțin de lucru și la atenția acordată plozilor minori din dotare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre