Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa Corina Caragea, abordată de un VIP la Wembley: „Am crezut că nu aud bine”

Frumoasa Corina Caragea, abordată de un VIP la Wembley: „Am crezut că nu aud bine”
Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, este una din vedetele îndrăgite de public. Tot ce i se întâmplă blondinei e de interes pentru fanii ei. I-a surprins cu ultima pățanie.

Vedeta știrilor sportive de la PRO TV a fost prezentă pe Wembley Arena la finala de Champions League între galacticii de la Real Madrid și nemții de la Borussia Dortmund. Pe arena din Londra, Corina Caragea a avut parte de șocul vieții ei. Primul gând a fost că nu aude bine, când a fost abordată de fostul mare campion, Wesley Sneijder.

Printre spectatorii VIP ai finalei Champions League s-a aflat și Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare de știri sportive de la PRO TV. Jurnalista și-a petrecut seara într-o companie selectă, având ocazia să se întâlnească cu adevărate legende ale fotbalului, precum Alessandro Del Piero, Wesley Sneijder și Predrag Mijatovic.

Cristi Chivu a avut planuri mari cu colegii fotbaliști

Un moment special al serii a fost întâlnirea neașteptată a vedetei cu Wesley Sneijder, care a surprins-o pe jurnalistă adresându-i-se într-o limbă română cursivă. Cei doi s-au cunoscut la București, în urmă cu câțiva ani, în cadrul tragerii la sorți a grupelor Euro 2020, eveniment care a fost prezentat de Corina Caragea alături de Pedro Pinto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)

Wesley Sneijder și-a amintit imediat de acea ocazie și a început un dialog cu frumoasa prezentatoare în română, limbă pe care a început să o învețe datorită prietenului său Cristi Chivu. Chivu, cunoscut pentru relațiile strânse cu colegii săi, i-a învățat pe aceștia și câteva cuvinte românești. Nu doar Wesley Sneijder a avut parte de lecții private de limba română de la Cristi Chivu, ci și Zlatan Ibrahimovic sau Rafael van der Vaart.

Corina Caragea, șocul vieții ei pe Wembley

Întâlnirea surprinzătoare cu marele fotbalist a adăugat un farmec suplimentar unei seri deja speciale pentru Corina Caragea, care a fost martoră la unul dintre cele mai așteptate meciuri din fotbalul european.

Corina Caragea a avut parte de o întâlnire surpriză pe Wembley Arena (Instagram)

„«Ce faci?», mi-a zis în română Wesley Sneijder, de pe scaunul de lângă mine la finala Champions League. Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine! Chivu l-a învățat română pe marele fotbalist care ne-a surprins pe toți cei care stăteam aproape… pe acoperișul stadionului Wembley. Când mi-am cumpărat biletul, nici nu îmi trecea prin cap lângă cine o să urmăresc meciul, ronțăind floricele de porumb.

Tot la Londra l-am întâlnit și pe Alessandro Del Piero, un alt fotbalist imens, din echipa mea preferată a Italiei. Oldies, but goldies! A apărut fix în timp ce mâncam un tiramisu într-un restaurant, înainte de meci. Și tot înainte de meci, mi-a ieșit în cale Mijatović. Care este fotbalistul pe care ați vrea să îl întâlniți?”, a scris Corina Caragea pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre