Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa din spatele măștii era bărbat! Cine a câștigat Masked Singer România

Frumoasa din spatele măștii era bărbat! Cine a câștigat Masked Singer România
Masked Singer România, cel mai secretos show de televiziune, a ajuns vineri seară în finală, când s-a aflat și câștigătorul. Primii demascați au fost Panda și Leoaica.

Căpcăunul și Corbul s-au luptat pentru marele trofeu Masked Singer România, iar câștigător a fost Corbul. Momentele impresionante ale acestuia i-au convins pe detectivi și pe cei din public să îl voteze, așa că a fost cel care a ieșit învingător, scrie evz.ro.

Frumoasa din spatele măștii era bărbat!

Momente de suspans vineri seara (30 octombrie) la Masked Singer România, cel mai secretos show de televiziune.

Leoaica a fost printre primii concurenți care și-au arătat identitatea în marea finala Masked Singer. Dezvăluirea nu a fost una surprinzătoare pentru o parte dintre detective au ghicit că cea care era sub costum era nimeni alta decât Carmen Simionescu, fata lui Adi Minune.

Înainte de Leoaică, Panda a fost primul concurent din finala Masked Singer România care și-a dezvăluit identitatea. Sub costumul lui Panda s-a aflat Mircea Radu.

Sub costumul Căpcăunului s-a aflat Irina Rimes, dar nici unul dintre detectivi nu au ghicit cine este sub masca Corbului. „Căpcăunul este prietenul meu și o să fie. Am slăbit vreo 3 kg în patru zile de filmări, dar nu îmi pare rău. Mă bucur că i-am bucurat pe oameni. Este o experiență pe care o să o țin minte toată viața”, a spus Irina Rimes.

Cine a câștigat Masked Singer România

Marele câștigător al primului sezon Masked Singer România este Mugur Mihăiescu, cel care a purtat costumul Corbului.

„Uite cine era frumoasa din spatele măștii”, a spus Jorge. „Chiar ești un om foarte vesel și foarte jucăuș”, i-a spus Ana Morodan, una dintre admiratoarele constante ale acestui personaj.

„Pe mine m-ai cucerit iremediabil așa cum am spus tot concursul. Tot ce făceai în restul momentelor a fost wow”, a dezvăluit și Codin Maticiuc.

Masked Singer România, un show nou în țara noastră

Masked Singer România este un show TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

În fiecare săptămână, 12 celebrități ascunse în spatele măștilor au cântat și s-au duelat între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor.

Detectivii Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu trebuiau să încerce să pună cap la cap fiecare detaliu pe care măștile îl puteau scoate la iveală înainte de momentul artistic.


Exclusiv. De unde a moștenit Lidia Buble pasiunea pentru modă. Secretul a fost aflat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre