Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy, cu brățara de monitorizare la picior: „Urmează partea penală, care înseamnă vătămare, distrugere de bunuri”

Fulgy, cu brățara de monitorizare la picior: „Urmează partea penală, care înseamnă vătămare, distrugere de bunuri”
Cu doar două zile în urmă, Bia Khalifa a cerut ordin de protecție, dar instanța a respins cererea.

Lui Fulgy i s-a pus brățară de urmărire, dar cu puțin timp în urmă, instanța a decis că nu e o persoană periculoasă și aceasta i s-a scos.

Imediat, fiul Clejanilor a anunțat pe contul său de socializare că a câștigat, dar nu se gândește ce va urma. Nu de alta, dar Bia Khalifa nu se lasă și spune că va lupta până la capăt, întrucât urmează partea penală. Blonda susține că la mijloc e vorba de vătămare, distrugere de bunuri și multe altele.

„Adevărul a câștigat, Mr. Moft v-a pupat”, s-a lăudat fiul Clejanilor.

„Sunt de acord, dar nu cred că e așa…”

„Astăzi a fost vorba doar de un ordin de restricție. Fulgy nu este periculos, în momentul de față, pentru mine. Așa a constatat instanța. Sunt de acord, pentru că nu cred că e așa…Cred că are și el un IQ acolo puțin să nu se apropie de mine. Îi va da brățara jos și am venit să înapoiez telefonul. Urmează partea penală.

„Să nu se mai bucure el pe story”

„Da, astăzi. De mai multe ori (n.r Fulgy a încercat să ia legătura cu Bia Khalifa). Urmează partea penală, parte penală care înseamnă vătămare, distrugere de bunuri și așa mai departe. Să nu se mai bucure el pe story. Cum el își face publicitate, mă găsiți și pe mine pe Twitter sau pe Instagram. Asta a făcut tot timpul (n.r. publicitate pe spatele ei)”, a declarat Bia Khalifa, pe contul de socializare.

Ce spune sora vloggeriței

Bia i-a făcut plângere penală fostului său iubit cu doar câteva zile în urmă, iar sora vloggeriței a explicat și care a fost motivul.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

„Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro”

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre