Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy vrea să fie asistentul Mirelei Vaida. Ce i-a cerut fiul Clejanilor

Fulgy vrea să fie asistentul Mirelei Vaida. Ce i-a cerut fiul Clejanilor
Fulgy e mai hotărât ca niciodată să-și câștige singur banii. Și pentru că a auzit că Mirela Vaida are nevoie de o asistentă sau, de ce nu, un asistent la emisiune, vrea să-și încerce norocul.

Fulgy e tot pe dinafară și se pare că vrea, mai nou, să facă televiziune. Acesta își dorește să ajungă la Mirela Vaida în emisiune.

Fulgy vrea să fie asistentul Mirelei Vaida. Ce i-a cerut fiul Clejanilor

„Sărut mâna, doamna Mirela Vaida. Am văzut că dumneavoastră și emisiunea căutați asistent. Mă întrebam de ce nu aș fi eu asistentul dumneavoastră. Și sper că nu vă supărați că vă pun condiții și chemați numai oameni care vin fără bani acolo, la voi. Vă pup”, a afirmat Fulgy pe contul său de socializare.

„Odată cu prezența mea, se schimbă situațiile pe acolo”

Dacă va fi acceptat în emisiune, Fulgy a asigurat-o pe Mirela Vaida că va face ordine și disciplină și îi va asigura și protecție. „Da, doamna Mirela Vaida, odată cu prezența mea, se schimbă situațiile pe acolo. N-o să vă mai deranjeze nimeni iar în cel cel mai rău caz rezolv eu problema, vă garantez”, a mai spus fiul Clejanilor. Tot ce rămâne de văzut acum este răspunsul Mirelei Vaida.

Colecție Moft în cel mai scurt timp…

După ce a trecut prin momente extrem de grele, Fulgy se pare că s-a cumințit. Cel puțin, așa spune de la o vreme și toată familia lui e extrem de fericită să vadă că băiatul se îndreaptă spre bine. El promite că-și va schimba viața definitiv și, în acest sens, a făcut și primul pas.

E vorba de o colecție pe care urmează să o lanseze curând: ”Colecție Moft în cel mai scurt timp. (…) Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni, am antrenament; marți, piscină, antrenament; miercuri, călărie; joi, relaxare în parc; vineri, la fel. Am patru bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție…

Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă”, a spus acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre