Simona Ionescu / Redactor Șef

Ca să mai fie vedetele publicului, Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean spun „lucruri trăsnite”

Ca să mai fie vedetele publicului, Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean spun „lucruri trăsnite”
Încurcate sunt căile iubirii, dar și ale publicității, iar Gabi Bădălău știe cel mai bine. După ce se joacă alba neagra cu Bianca Drăgușanu, se pare că afaceristul ar cam vrea să se încurce cu Iulia Sălăgean.

Nimeni nu mai înțelege ce relație e între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mult prea multe ori, afaceristul pare că a pus ochii pe Iulia Sălăgean.

Gabi Bădălău o vrea pe Iulia Sălăgean

La doar o zi după ce a anunțat că nu o mai vrea pe Bianca în viața lui, Gabi Bădălău i-a trimis un mesaj Iuliei Sălăgean. Fosta soție a lui Alex Bodi a spus totul în emisiunea lui Dan Capatos. Bineînțeles că și Bianca a aflat de acest lucru și, la rându-i, i-a adresat Iuliei lucruri grele.

”Nu m-a deranjat și nici nu m-a enervat mesajul ei, dacă ea spune niște cuvinte nu înseamnă că reflectă realitate, ea un mesaj dur, dar…Eu am niște principii de femeie, eu nu doresc iubitul nimănui. Ea are paranoia cu mine de când a ieșit primul scandal, ea are paranoia și cu Gabi, și cu Alex. Da, există mesaje. Gabi mi-a scris un mesaj, după care l-a șters. Asta s-a întâmplat acum două zile, mi-a scris cum ești, din senin. Eu nu i-am răspuns.”, a mărturisit Iulia Sălăgean la Xtra Night Show.

Bianca a acuzat-o pe Iulia că i-a furat un ceas foarte scumpe

Pe de altă parte, Iulia s-a trezit față în față cu o situație cel puțin ciudată. Fosta sa prietenă, Bianca Drăgușanu, a ieșit și ea în spațiul public și a acuzat-o că i-a furat un ceas de lux. Fosta soție a lui Bodi a afirmat că Bianca ar fi fost păgubită de acest obiect cu mult timp în urmă, la Monaco, iar acuzațiile sunt total nefondate.

„Este paranoia femeia. Lasă cardul. Să vină la mine că i-l arăt personal. (…) Acest ceas nu-mi aparține Îi aparține unei prietene. Ea știe exact unde i-a fost furat ceasul. La Monaco. E o situație veche. Nu mă privește pe mine. (…) Ea nu are arme împotriva mea și nu știe ce să mai facă. (…) Să lase jocurile astea că s-ar putea să se trezească cu mine la ușa ei și atunci nu o să mai fie ok”, a spus Iulia Sălăgean.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre