Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea spune cine a învățat-o pe Andreea Bălan să-l dea pe mâna Poliției

George Burcea spune cine a învățat-o pe Andreea Bălan să-l dea pe mâna Poliției
Fostul soț al Andreei Bălan, combinat acum și el cu Viviana Sposub, și-a dat drumul la gură și povestește despre viața sa de familist și ce a condus la divorțul de mama fetițelor sale.

Actorul George Burcea a dat recent un interviu pentru revista OK Magazin și a vorbit și despre lucruri pe care nu le-a lămurit până acum. Mai ales despre episodul cu polițiștii care l-au prins drogat și de la care s-a declanșat prăbușirea căsniciei lui cu vedeta Andreea Bălan.

 „Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj.

O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă. (…) Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan.

Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez”, a mărturisit George Burcea, în interviul pentru OKMagazine.

Prăjitură cu scorţişoară şi dovleac copt. Rețetă de sezon

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre