Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea: „Viviana e o fată pe care este nevoie să o iubești”: Ultimele imagini cu șatena

George Burcea: „Viviana e o fată pe care este nevoie să o iubești”: Ultimele imagini cu șatena
Încurcate sunt căile... Așa se spune. George Burcea știe cel mai bine cum e cu asta. Actorul confirmă indirect relația cu fosta prezentatoare de la Meteo, Viviana Sposub, în timp ce, pentru a deruta, postează și imagini cu fetițele sale. Doar că zilele acestea nu avea cum să fie în două locuri în același timp.

Fostul soț al Andreei Bălan pare că și-a găsit perechea, și e doar o chestiune de timp până când relația va fi asumată public. Momentan e asumată în  intimitate. După ce a fost surprins, zilele trecute, în compania șatenei, pe peronul gării din Constanța, cu bagaje la el, George Burcea a făcut un gest care nu mai lasă loc de dubii în privința relației cu Viviana.

Pe contul său de Instagram, a postat două fotografii romantice făcute la apus, pe Insta Story, alături de o melodie de dragoste. Deși nu i-a dat niciun tag Vivianei Sposub, este mai mult decât evident că cei doi sunt împreună în această escapadă. Și cum cine se scuză se acuză, în postările lor de pe rețeaua de socializare, niciunul nu postează nimic de pe litoral.

Viviana are ultimele imagini din timpul filmărilor la Ferma, iar George a pus fotografii cu fetițele lui, îmbrăcate cam de vară ca să fie făcute în acest weekend. Conform contractelor, scrie presa, cei doi nu ar avea voie să se afișeze împreună până la difuzarea ultimului episod al show-ului TV.

Cum o apără Burcea pe Viviana

Vădit marcat de plecarea din Fermă a Vivianei Sposub, George Burcea a oferit următoarele declarații: „Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău.

O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, scrie Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Reality-show regal. Prințul Harry și Meghan Markle tocmai au acceptat să fie filmați non-stop

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre