Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali a ajuns de nerecunoscut. Așa arăta înainte să plece la Muntele Athos

Gigi Becali a ajuns de nerecunoscut. Așa arăta înainte să plece la Muntele Athos
Gigi Becali a plecat să se reculeagă la Muntele Athos. Afaceristul e extrem de legat de acele locuri.

De când a venit pandemia, Gigi Becali a suferit că nu a putut să meargă la Muntele Athos să se roage. Acum, și-a îndeplinit dorința.

Gigi Becali a ajuns de nerecunoscut. A lăsat costumele scumpe și a îmbrăcat haine ponosite. A existat și un motiv

Gigi Becali și-a făcut apariția pe Aeroportul Otopeni așa cum nu l-a văzut nimeni până acum. Latifundiarul era îmbrăcat extrem de modest, într-un trening negru și purta pe cap o căciulă de aceeași culoare. Chiar dacă nu a vrut să atragă atenția nimănui, el a fost recunoscut de un bărbat, fan înfocat de-al lui, care l-a rugat să facă o fotografie împreună. Becali a fost de acord și, darnic așa cum îl știe toată lumea, i-a dat fanului și 200 de euro, ca să aibă pentru copii.

„Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru multă lume”

”L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei.

Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit fanul, potrivit Stiridinromania.

Miliardarul vrea să se retragă la mănăstirea pe care o construiește

Foarte credincios, Gigi Becali se ocupă de ceva vreme de construcția unei mănăstiri, o adevărată fortăreață religioasă situată în Comanca, ce aparține de Băile Olănești (județul Vâlcea), într-un loc de poveste. De multă vreme, afaceristul spune că la un moment dat vrea să se călugărească, însă momentul întârzie pentru că soția și fiicele sale nu sunt de acord.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile…

Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, s-a destăinuit afaceristul.

Sursă foto: stiridinromania

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre