Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol a călcat strâmb. S-a lăsat cu urmări, acum suportă consecințele

Gina Pistol a călcat strâmb. S-a lăsat cu urmări, acum suportă consecințele
Gina Pistol a înfierbântat imaginația bărbaților cu pictoriale ei din revista Playboy și a devenit una dintre cele mai admirate vedete din România, fiind apreciată deopotrivă de femei și de bărbați.

Gina și-a asumat relația cu Smiley în plin lockdown, apoi a anunțat ce e însărcinată, iar acum mai bine de un an. A adus-o pe lume pe fiica ei, Josephine.  În 2016, Gina Pistol a devenit prezentatoara show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, emisiune în care continuă să apară și în noul sezon, care se filmează în această perioadă.

Însă, dincolo de imaginea paradisiacă, de familie, și în carieră, iată că Gina Pistol a călcat strâmb. Și, mai mult decât atât, așa cum se întâmplă în viață, evenimentul s-a lăsat cu urmări, iar Gina Pistol suportă acum consecințele.

Gina Pistol a călcat strâmb și suportă consecințele

Gina Pistol a ajuns să se împiedice, la filmări. A căzut așa de „bine” încât și-a luxat mâna, care acum îi este bandajată cu o fașă compresivă. Gian Pistol nu a putut sta deoparte de fanii ei nici în situația aceasta, drept pentru care s-a „lăudat” cu întâmplarea. Și chiar a explicat că s-a întâmplat.

„Am picat pe lux. Șampanie și confetti. Puteam să fiu năroadă și să mă împiedic pe stradă. Dar am ales lucs-ul”, a glumit Gina Pistol  pe contul ei de Instagram. A mai spus că antebrațul îi este „decât” luxat” și a distribuit imagini  cu un filtru care sugerează praf de stele peste mâna bandajată a Ginei Pistol. Aceasta se afla cu chef Florin Dumitrescu și cu soția acestuia în momentul  nefericitului incident. Drept pentru care le-a mulțumit că au avut grijă de ea.

Oboseala își spune cuvțntul în cazul vedetei

Din ce în ce mai frumoasă, Gina Pistol își etalează silueta refăcută și ținutele de lux, pe platoul de filmare. Ea s-a plâns, săptămânile trecute, că e forte obosită și că abia are timp să pună rufe la spălat, așa că o face dimineața, înainte de a pleca la serviciu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre