Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol a început munca la Chefi la cuțite și deja are probleme. S-a aflat chiar de la ea

Gina Pistol a început munca la Chefi la cuțite și deja are probleme. S-a aflat chiar de la ea
Când toate astrele s-au aliniat, Gina Pistol a început să aibă probleme de sănătate. Ce o deranjează pe vedetă.

Gina Pistol e cu nervii la pământ, pentru că trecere printr-o situație extrem de delicată.

Gina Pistol a început munca la Chefi la cuțite și deja are probleme. S-a aflat chiar de la ea

Iubita lui Smiley nu mai suportă ce se întâmplă cu ea și le-a cerut sfatul fanilor săi din online. După cum se știe Gina Pistol a început filmările pentru Chefi la cuțite și e extrem de obosită. Blonda s-a plâns fanilor că nu mai poate să mai suporte durerile de picioare.  „De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Face tot ce poate ca să scape de kilogramele în plus

Pe de altă parte, Gina a început să țină o dietă ca să scape de kilogramele în plus. Vedeta a mărturisit că la începutul relației cu Smiley avea 53 de kilograme, iar în luna a noua de sarcină ajunsese la 80 de kilograme. Iar acum a slăbit în câteva zile de la 65 kg la 63. Care e secretul?

„Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă”

„Îi fac o surpriză trupului. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a povestit Ginuța.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre