Simona Ionescu / Redactor Șef

”Gogoașă”, din ”Trăsniții”, în stare disperată. Ne cere ajutorul

”Gogoașă”, din ”Trăsniții”, în stare disperată. Ne cere ajutorul
Îndrăgitul actor Constantin Zamfirescu ne cere ajutorul. ”Gogoașă”, așa cum se numea în celebrul serial de comedie ”Trăsniții”, trece acum prin momente de mare disperare.

Actorul de comedie Constantin Zamfirescu care ne-a făcut să râdem în serialul ”Trăsniții” duce o luptă cu o boală grea, cancerul, scrie desprevedete.ro. Are nevoie de sânge.

”Gogoașă”, din ”Trăsniții”, în stare disperată

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept ”Gogoașă”, duce acum o luptă pentru supraviețuire după ce a primit crunta veste că este diagnosticat cu cancer.

Ca să iasă din această situație extrem de dificilă, actorul cere ajutorul oamenilor pe rețelele de socializare. El spune că are foarte mare nevoie de sânge pentru ca operația prin care va trece să aibă succes.

Se știe faptul că în această perioadă dificilă din multe puncte de vedere, pe lângă altele, există o insuficiență de donatori de sânge. Dată fiind situația actorului, are nevoie de ajutorul măcar al unui donator pentru a face față operației grele la care urmează să fie supus în ziua de luni, 26 octmbrie, peste numai două zile.

”Gogoașă”, din ”Trăsniții”, apel disperat

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează să fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori să facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei (n.r. – str. Caracaș). Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Eu am A2”, a fost mesajul postat de Constantin Zamfirescu, pe contul său de Facebook.

Cine poate să-l ajute, rugăm să meargă luni dimineața la Centrul de Hematologie și să doneze sânge pentru pacientul Constantin Zamfirescu.

Actorul de comedie Constantin Zamfirescu are cancer

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemânatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv, în urmă cu ceva timp.


Secretul penal al lui Canaf. Cum i-a făcut praf pe jurații X Factor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre