Simona Ionescu / Redactor Șef

Iancu Sterp, noi dezvăluiri devastatoare despre Zanni, câștigătorul Survivor: „Dacă el o caută cu mine, aș putea să-i dau o lecție”

Iancu Sterp, noi dezvăluiri devastatoare despre Zanni, câștigătorul Survivor: „Dacă el o caută cu mine, aș putea să-i dau o lecție”
Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024 și-a atras invidia multora dar și aplauzele. După competiția care a pus la grea încercare vedetele participante, adevăruri greu de digerat ies la iveală. Iancu Sterp a deschis „cutia Pandorei” în emisiunea lui Măruță, dar promite că mai are multe de spus.

După ce l-a atacat frontal pe Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp anunță noi dezvăluiri devastatoare împotriva acestuia.

Zanni avea telefonul la el

Conform declarațiilor lui Iancu Sterp, câștigătorul competiției nu i-a fost la fel de greu în joc ca și lor, celorlalți. „Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Cei din staff-ul Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată.  Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich… Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau”, a declarat Iancu Sterp la PRO TV.

@clandestinul10 #iancusterp #zannidache #viral #foryou #survivor ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

Iancu Sterp amenință cu noi dezvăluiri devastatoare

Având în vedere reacțiile primite după dezvăluirile din emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a promis un vlog. Are încă multe de spus și, probabil, nu puțini sunt cei care se tem de ce va spune. „mai sunt multe de discutat. O să explic cum stă treaba, de ce am ales să spun adevărul la Măruță”, a promis fratele lui Culiță Sterp.

Va fi meci de MMA între Zanni și Iancu?

Sterp a abordat și un al doilea subiect fierbinte al acestor zile: un meci de MMA între el și Zanni. „Nu l-am provocat și nu am să-l provoc niciodată, este mult mai slab decât mine, el are 60 de kilograme, eu am 85. Măruță doar m-a întrebat dacă el m-ar provoca dacă aș accepta și i-am spus că ar fi sinucidere. Nu o să-l provoc eu niciodată pentru că nu a avea nimic de demonstrat cu un adversar mult mai slab fizic (…) dar dacă el o caută cu mine, poate i-aș da o lecție”, a punctat Sterp.

Iancu Sterp fura mâncare pentru colegii de la Survivor All Stars 2024

Vedeta a mai povestit ce făcea în Republica Dominicană, ca să suplimenteze puțina mâncare de care aveau parte acolo, fura mâncare și o împărțea concurenților. „Sincer, mi-am rupt picioarele acolo ca să caut mâncare. Fugeam din camp câte jumătate de oră, de întreba lumea de mine, iar eu fugeam să caut de mâțncare. Pe insula pe care stăteam noi, filmau vreo 9 țări: Turcia, America Mexic etc.

Noi eram cam la 500 de metri distanță unii de alții. Și, când plecau ăia, eu îi vedeam că pleacă cu barca la joc, treceam de paznicul care nu era atent și intram, pe geam în baraca lor. Și găseam. Câte o ladă cu sandvișuri, cu biscuiți. Luam și duceam la echipa mea și împărțeam cu toți. Eu chiar mi-am rupt picioarele pentru echipa mea”, a mai dezvăluit fostul concurent de la Survivor All Stars 2024.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre