Simona Ionescu / Redactor Șef

În deșert, Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă și a pozat-o. Are și alte amintiri

În deșert, Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă și a pozat-o. Are și alte amintiri
Daniela Crudu se află în vacanță în deșertul din Sahara. Vedeta a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu peripețiile ei.

În deșertul din Sahara Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă și a pozat-o. Vedeta este destul de prezentă în online, unde își ține fanii la curent cu întâmplările din viața ei.

Daniela Crudu a dat peste o cămilă moartă în deșert

În vacanța ei, Daniela Crudu s-a fotografiat în mai multe locuri instagramabile. Vedeta a postat pe rețelele sociale mai multe imagini, în unele chiar fiind îmbrăcată într-o ținută specifică zonei.

Ajunsă în deșertul Sahara, din păcate bruneta a dat peste o cămilă moartă. Ea a fotografiat-o și a urcat imaginea tristă pe contul ei de Instagram.

Daniela Crudu și pofta de măritiș

Bruneta a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să îmbrace vreodată rochia de mireasă.  Mai de mult, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Daniela Crudu a recunoscut că avea planuri de măritiș cu iubitul croat bătăuș.

Însă după episodul violent de care a avut parte,  a revenit la vechea idee. „Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a transmis Daniela Crudu pe Facebook.

Daniela Crudu, răsfățată într-un avion privat de noul iubit. Imaginile spun totul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre