Simona Ionescu / Redactor Șef

În sfârșit, un fotbalist îi ia apărarea Aneimaria Prodan! Ce spune de relația Reghecampf-Ana

În sfârșit, un fotbalist îi ia apărarea Aneimaria Prodan! Ce spune de relația Reghecampf-Ana
Până acum niciun fotbalist și antrenor sau om din lumea fotbalului nu a vorbit și nu i-a luat apărarea impresarei Anamaria Prodan în scandalul legat de divorțul de Reghe și presupusele lui amante.

Deși se vorbește prin birouri, în vestiare sau pe la șprițuri despre ce se întâmpla acum între Reghe și soția lui Anamaria, niciun om din lumea fotbalului nu a ieșit să spulbere măcar o parte dintre zvonuri sau să vorbească despre viața de familie a celor doi, mulți ani fără probleme și cunoscut ca un cuplu fericit.

Iată că acum, fostul fotbalist, actual antrenor Dan Alexa a vorbit într-o emisiune tv despre Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și relația cu ei. Este primul om care îi ia apărarea impresarei atât de lovită de informațiile care apar despre soțul ei care parcă s-a exilat la Craiova în vreme ce ea este în Dubai.

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui scandal după ce impresara a fost filmată pălmuindu-l, la finalul unui meci de la Giurgiu. Atunci s-a găsit Ionel Ganea să insinueze în declarații că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă relaţie profesională.

Lucrurile s-au liniștit după declarațile date de cei implicați, iar relația Anei cu Reghe nu a părut că ar fi avut de suferit.

În aceste momente tensionate, antrenorul Dan Alexa a apărut într-o emisiune la Antena Star și a spus că se înțelege la fel de bine cu soții Prodan – Reghecampf și îi respectă foarte mult. A povestit cum l-a ajutat Anamaria Prodan de-a lungul carierei.

„Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana”

Dan Alexa a mărturisit la Antena Stars că are un contract în aceste momente cu impresara Anamaria Prodan, care l-a ajutat ori de câte ori a cerut acest lucru, aducându-i mereu jucătorii de care avea nevoie.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana.

Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare dată când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a spus Dan Alexa.

Potrivit spuselor antrenorului, impresara i-a oferit sprijin în momente grele, mai ales atunci când nu avea bani. La fel l-a sprijinit și Laurențiu Reghecampf, căruia îi poartă un mare respect și la care ține foarte mult. Ana a sprijinit mulți fotbaliști ca să ia contracte, știu ce fel de om este

Deși cei doi soți Reghecampf sunt mereu aproape de el și nu îi refuză ajutorul niciodată, antrenorul Dan Alexa a mărturisit că cele mai importante decizii preferă să le ia de unul singur. deoarece el știe mai bine de ce are nevoie în viața lui. Alexa nu a făcut niciun fel de apreciere asupra știrilor privind despărțirea cuplului Reghecampf.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre