Simona Ionescu / Redactor Șef

În timp ce Bădălău se bălăcărește cu fosta nevastă, Bianca Drăgușanu i se scurge printre degete. Un bogătaș îi face curte insistent

În timp ce Bădălău se bălăcărește cu fosta nevastă, Bianca Drăgușanu i se scurge printre degete. Un bogătaș îi face curte insistent
Bianca Drăgușanu și-a luat fetița și mama și au plecat în Antalya să se relaxeze câteva zile. A avut parte de o surpriză.

În timp ce Gabi Bădălău petrece cu copiii, nici Bianca Drăgușanu nu a stat degeaba. A plecat cu familia în vacanță.

Un mare bogătaș a pus ochii pe Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat iubita lui Bădălău

Bianca Drăgușanu se răsfață și nu se uită la bani atunci când trebuie să simtă bine. Recent, cea mai sexy blondă a României și-a luat fata și mama și au dat o fugă până în Antalya să se relaxeze. Așa cum ne-a obișnuit, Bianca a ales un hotel extraordinar unde s-au cazat și aici a avut parte de o surpriză extraordinară.

Sursele spun că patronul acestei locații ar fi pus ochii pe iubita lui Bădălău și ar fi făcut tot ce i-a stat în putință să-i arate acest lucru. Numai că a omis ceva foarte important: este puțin… căsătorit. Nu se știe cum a reacționat Bianca, însă după cum ne-a făcut să înțelegem în ultima perioadă că s-a săturat de bărbați cu probleme, cu siguranță nu i-a dat apă la moară.

În plus, s-a declarat îndrăgostită de afaceristul român, chiar dacă nu e nici în acest moment plăcută de familia acestuia. Dar pentru că vrea să-i demonstreze că e femeie de casă, nu demult a spus că a învățat să și gătească.

„Gătesc paste, pui la cuptor… despre ce vorbim? Eu, care găteam doar omletă dimineața…”

Într-o discuție cu Adela Popescu, cea mai sexy blondă a României a dezvăluit că a evoluat în bucătărie. Și dacă până nu demult reușea să încropească o omletă, acum știe să gătească și paste, dar și pui la cuptor.

Și pare că nu vrea să se oprească aici. „Gătesc paste, pui la cuptor… despre ce vorbim? Eu, care găteam doar omletă dimineața…”, a recunoscut vedeta, mândră nevoie mare de calitatea de gospodină. Cu o asemenea femeie lângă el, să mai aibă oare Bădălău ochi și pentru altcineva?

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre