Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe emisiunea Lumea Infractructurii. Dana Chera și Răzvan Savaliuc vor face un duo formidabil

Începe emisiunea Lumea Infractructurii. Dana Chera și Răzvan Savaliuc vor face un duo formidabil
Cunoscuții jurnaliști Dana Chera si Răzvan Savaliuc vor toca începând de astăzi infrastructura românească în noua emisiune ce va începe astăzi, la ora 19.30.

Pe postul de televiziune Etno TV va debuta astăzi o emisiune mult așteptată de români: Lumea Infrastructurii, moderată de două mari nume, Dana Chera și Răzvan Savaliuc.

Începe emisiunea Lumea Infractructurii. Dana Chera și Răzvan Savaliuc vor face un duo formidabil

Emisiunea Lumea Infrastructurii va fi difuzata începând cu 12 mai 2022, săptămânal, iar cei doi celebri prezentatori, Dana Chera și Răzvan Savaliuc, vor reuși să pună pe tapet toate problemele românilor. În emisiunea de deschidere invitat va fi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, care va răspunde tuturor întrebărilor deloc simple ale moderatorilor.

Emisiunea va reuși să îi informeze pe telespectatori la toate proiectele care se derulează în România, atât în infrastructura rutieră, feroviara, navală, dar vor afla tot ce au nevoie despre metrou sau domeniul aerian. Bineînțeles, nu vor lipsi cele mai noi evenimente din domeniul transporturilor.

Dana Chera s-a reîntors după patru ani

Dana Chera s-a reîntors în televiziune după patru ani în care a lipsit, dedicându-se familiei și celor trei copii. Decizia de a lua o pauză a venit pentru că a intrat în concediu de maternitate, ca urmare a nașterii fiicei sale. „Când le-am spus prietenilor că voi sta acasă, cu Ana, doi ani, și-au făcut cruce și nu m-au crezut.

Toți au spus că nu voi rezista. (…) Copiii au nevoie de noi, fizic. Copiii au nevoie să ne spună ce gândesc, ce-i supără, ce-i bucură, să ne spună toate prostiile care le trec prin cap, au nevoie să știe că suntem undeva prin casă și, dacă ne strigă, putem să le răspundem: da, sunt aici! Copiii au nevoie de timp.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost extrem de bun și cu ceilalți copii , că le-a dat putere să reziste la ritmul meu nebun de a-mi face meseria”, a mărturisit Dana Chera. Acum s-a întors cu forțe proaspete, iar fanii o așteaptă cu sufletul la gură.

Sursă foto: infrapress

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre