Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibila poveste a femeii care era să-și arunce la gunoi averea

Incredibila poveste a femeii care era să-și arunce la gunoi averea
A dat norocul peste o pensionară din Marea Britanie. Femeia a fost la un pas să arunce un obiect de mare valoare.

În timp ce făcea curățenie, o pensionară a fost la un pas să arunce un lucru care a făcut-o bogată peste noapte.

Incredibila poveste a femeii care era să-și arunce la gunoi averea

O femeie de 70 de ani din Marea Britanie s-a apucat să facă puțină ordine în lucrurile pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului de la diverse târguri de vechituri. La un moment dat privirea i-a căzut pe o piatră mare, pe care în primă instanță a vrut să o arunce.

Un vecin a făcut-o să se răzgândească însă la timp și s-a gândit că poate n-ar fi rău să o ducă totuși, la un evaluator de la o casă de licitații. A avut un adevărat șoc atunci când acesta i-a spus că piatra, mare cât o monedă, valorează nici mai mult nici mai puțin decât 2,4 milioane de euro. Pentru că este un diamant de 34 de carate.

Bijuteria va fi scoasă la licitație luna viitoare

„Doamna a venit cu o geantă de bijuterii, dar doar pentru că noi îi eram în drum, întrucât avea o altă întâlnire în oraș. A scos o cutie în care era verigheta ei și o serie de bijuterii de valoare mică.

Am văzut piatra destul de mare, mai mare decât o monedă de o liră și am crezut inițial că este zirconiu. A stat pe biroul meu timp de două sau trei zile până când am folosit un aparat de testare a diamantelor.

Apoi am trimis-o partenerilor noștri din Londra, înainte de a fi certificată de experți din Anvers, Belgia, care au confirmat că este un diamant de 34 de carate”, a declarat evaluatorul. Acesta susține că proprietara pietrei care vrea să rămână anonimă, nu își mai amintește de unde a cumpărat diamantul.

Sursă foto: digi24

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre