Simona Ionescu / Redactor Șef

Inna a surprins cu telefonul un moment șocant, la Londra. Îi șiroia sângele pe față

Inna a surprins cu telefonul un moment șocant, la Londra. Îi șiroia sângele pe față
Dincolo de faptul că e una din cele mai bune cântărețe ale momentului, în România, având multe piese inclusiv în topurile internaționale, Inna e un personaj mereu prezent. Știe tot ce se întâmplă în jurul ei. Ieri, a surprins un moment teribil și l-a imortalizat.

Inna călătorește în perioada aceasta. Se află în Londra, unde susține un mic spectacol.

Ea a surprins un moment șocant, la un post de televiziune din Marea Britanie, și l-a imortalizat. Un prezentator de știri din Marea Britanie a continuat să prezinte emisiunea în ciuda faptului că a început să îi curgă sânge din nas. El nu s-a oprit chiar dacă sângele i-a ajuns în gură, iar mai apoi i-a curs în jos, pe bărbie și pe pupitru. Video:

Dacă vă întrebați ce trebuie să faceți atunci când vă curge sânge din nas, trebuie să știți că ziariștii au o părere aparte. Cel puțin cei de televiziune, pe care nefericirea i-a surprins în exercițiul funcțiunii, vorbind în direct telespectatorilor. De-a lungul vremii, reporterii și moderatorii au rămas în fața camerelor de filmat și au continuat emisiunea, ignorând pur și simplu hemoragia.

Un prezentator de știri din Canada a avut probleme similare în 2013. Din fericire, hemoragia nazală a început chiar la sfârșitul emisiunii sale, așa că a fost doar pentru câteva secunde la televizor. El a trimis un tweet mai târziu pentru a-i anunța pe oameni că este bine.

Un reporter sportiv coreean și-a finalizat cu calm emisiunea în direct, în timp ce sângele îi curgea din nas, în 2018, la SpoTV.

Inna e în cel mai recent top, pe loc fruntaș

Inna știe ce înseamnă să faci sacrificii de amorul artei, la propriu. Faptul că e o artistă dedicată se vede în rezultatele pe care le are. Ea e cea mai ascultată artistă din România, conform unui top realizat la începutul anului. Iată cine sunt între primii 10 clasaţi. Aceste piese au avut între 4.5 şi 3.6 milioane de ascultători unici:

  1. Inna – Flashback
  2. Minelli – Rampampam
  3. Juno şi Jo – Mă mai ia
  4. Carla’s Dreams feat. EMAA – N-AUD,
  5. Irina Rimes – N-avem Timp,
  6. 3SE feat. Andra – Jumătatea mea mai bună,
  7. Carla’s Dreams – Simplu şi Uşor,
  8. AMI feat. Tata Vlad – Enigma,
  9. Irina Rimes feat. Cris Cab – Your Love
  10. Nicole Cherry – Scrie-mi pe suflet.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre