Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a primit o veste extraordinară. Ar putea scăpa de cea mai mare problemă

Irinel Columbeanu a primit o veste extraordinară. Ar putea scăpa de cea mai mare problemă
De când a ajuns la azil, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Chiar dacă e mulțumit că nu-i lipsește nimic, afaceristul suferă enorm. Acum însă, a primit o veste extraordinară.

Irinel Columbeanu trece prin cele mai grele momente ale vieții, dar încă nu și-a pierdut speranța. Și a primit și o veste care i-a schimbat puțin starea.

Irinel Columbeanu a fost ajutat de cei mai buni prieteni să supraviețuiască. Pentru că și-a pierdut toți banii, se descurcă cu mare greutate și nu puține au fost momentele în care a rămas restant cu datoriile la azilul unde locuiește în prezent.

Dar patronul locației, unde și-a petrecut ultima parte a vieții și tatăl lui Irinel Columbeanu, a trecut cu vederea peste aceste probleme și l-a susținut. Norii s-au mai risipit puțin, după ce fostul milionar de la Izvorani a primit o veste bună legată de pensie.

Instanța a respins cererea de la ANAF

Irinel Columbeanu ar putea scăpa de cea mai mare problemă

Din nefericire, Irinel Columbeanu n-a avut parte să se bucure nici de pensia lui de 2000 de lei, pe care banca i-a pus poprire, după ce ANAF l-a dat în judecată pentru falimentul unei societăți comerciale. După mult stres prin tribunale, instanța a dat decizia și a respins solicitarea Fiscului.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale sector 1 București, în contradictoriu cu pârâtul Columbeanu Adrian Irinel, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, se arată în decizia instanței.

În ce dosare mai apare numele lui Irinel Columbeanu

Din nefericire, Irinel Columbeanu mai are pe umeri un proces. El a fost dat în judecată de mai mulți executori judecătorești pentru a recupera mai multe presupuse datorii pe care fostul milionar de la Izvorani le-ar fi avut la bancă.

În primă instanță, Irinel Columbeanu a ieșit câștigător, însă s-a făcut apel și dosarul s-a mutat la o instanță superioară. Fostul soț al Monicăi Gabor a mai avut un dosar pentru datorii la energia electrică. După ce facturile au fost plătite, judecătorii au închis cazul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre