Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, scârbit de comportamentul Monicăi Gabor. „Banii au schimbat-o. Totu-i puțea…”

Irinel Columbeanu, scârbit de comportamentul Monicăi Gabor. „Banii au schimbat-o. Totu-i puțea…”
Irinel Columbeanu a pus tunul pe fosta sa soție, Monica Gabor și a spus tot adevărul pe care nimeni nu l-a știut.

A fost poreclită Scorpia de la Izvorani, atunci când forma un cuplu cu Irinel Columbeanu. Fostul miliardar povestește care a fost motivul.

Irinel Columbeanu, scârbit de comportamentul Monicăi Gabor. „Banii au schimbat-o. Îi dojenea pe toți. Totu-i puțea…”

Invitat în podcast-ul lui Nasrin Ameri, Irinel Columbeanu a vorbit momentul în care Monica Gabor și-a schimbat total atitudinea față de cei din jurul său. Transformarea ei s-a produs din momentul în care a dat de bani. „Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită «Scorpia de Izvorani», în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări.

Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de «power».

Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

A fost victima unei înscenări

Pe de altă parte, Irinel a spus despre fosta parteneră că era o fire extrem de credulă, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care cei doi și-au destrămat căsnicia. În plus, atunci când a fost prins cu două frumuseți în Jacuzzi a fost doar o înscenare, dar Monica nu a vrut să-l asculte.

„Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (n.r. Chintesența). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo. Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări. Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute.

Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut. În legătură cu ceea ce s-a întâmplat sau mai bine zis cu ce nu s-a întâmplat eu am încercat să-i explic Monicăi punct cu punct, să fiu cât mai explicit. Nu m-a crezut. M-a durut că s-a lăsat păcălită atât de ușor.”, s-a destăinuit afaceristul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre