Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Keo vrea să mascheze trecerea anilor. Ce operație estetică își face Misty

Iubita lui Keo vrea să mascheze trecerea anilor. Ce operație estetică își face Misty
Urmează să intre în rândul femeilor bine dotate. Iubita lui Keo a mărturisit că intenționează să apeleze la ajutorul medicului estetician.

Misty, iubita lui Keo, e pusă pe schimbări. Ce intervenție chirurgicală vrea să facă acum tânăra?

Iubita lui Keo vrea să mascheze trecerea anilor. Ce operație estetică își face Misty

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Misty, iubita lui Keo, a spus că are de gând să-și schimbe imaginea. De data aceasta, cântăreața își va pune silicoane. Vedeta spune că e extrem de hotărâtă și nu va amâna operația de implant mamar, decât în cazul în care se va întâmpla să rămână însărcinată.

Ce intervenție și-a făcut recent la față

Se pare că Misty vrea să arate perfect pentru Keo. Deranjată de un rid de pe frunte, la începutul acestui an a apelat la medicul estetician, care i-a făcut o intervenție la nivelul feței, cu botox.

„Acest rid dintre sprâncene era foarte pronunțat, mă deranja, și mi se părerea că îmi punea mulți ani în plus. Mi l-a rezolvat doamna doctor. Într-un viitor îmi doresc o intervenție chirurgicală sau poate două. Am zis că dacă o să mai am un bebe, o am, dar dacă nu, aș vrea implant mamar într-un viitor apropiat sau îndepărtat. O viață avem, nu?”, a declarat Misty într-o emisiune de televiziune.

Va opta și pentru o schimbare la nivelul urechilor

Dar asta nu e tot, pentru că Misty vrea să umble și la urechi, pentru că le consideră „clăpăuge”. „Este un complex pe care îl am de mică, vreau să-mi fac această intervenție care mă deranjează strict pe mine. Îmi dau seama că în mare parte este doar în capul meu. Dar eu evit mereu coafuri cu parul întins pentru că mă deranjează urechile mele clăpăuge”, a declarat Misty pentru Star Matinal.

În ceea ce îl privește pe Keo, acesta a avut mari probleme de sănătate, fiind operat de urgență, după ce i s-au descoperit două hernii inghinale și una femurală.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.”, a spus Keo, potrivit ciao.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre