Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Pique a ajuns la psiholog. Tânăra nu mai suportă ce se întâmplă în viața ei și s-a ascuns la părinți

Iubita lui Pique a ajuns la psiholog. Tânăra nu mai suportă ce se întâmplă în viața ei și s-a ascuns la părinți
Melodia pe care Shakira a lansat-o recent a afectat-o foarte mult pe iubita lui Pique, care a ajuns cu nervii la pământ.

Clara Chia e deprimată, demoralizată și nu știe ce se întâmplă cu ea în ultima perioadă. Oare va reuși să-și rezolve probleme cu fostul sportiv sau cei doi se îndreaptă spre o despărțire?

Tânăra e oprită pe stradă de oameni care-i cântă piesa Shakirei

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la Marca, de când Shakira și-a lansat noua piesă, care a rupt Internetul în două, iubita lui Pique nu știe pe unde să mai scoată cămașa.

S-a ajuns atât de departe încât tânăra e oprită pe stradă de diverse persoane, care o șicanează, cântându-i versurile piesei. Clara Chia e cu nervii la pământ și a fugit să se ascundă de toată lumea în casa părinților. Pentru a-și reveni, ea a apelat și la ajutorul psihologilor.

“Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine”

“Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă. Acum, stă acasă la părinții ei, cam de o săptămână. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună.

Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine. Este îngrijită în permanență și nu a mai fost văzută ieșind din casă de atunci. A apelat inclusiv la ajutor specializat”, au mărturisit jurnaliștii de la Marca.

Cum l-a dat frigiderul de gol pe Pique

Deși pare greu de crezut, dar Shakira a înțeles că iubitul îi pune coarne după ce s-a uitat în frigider și a descoperit urme de mâncare. Presa din străinătate spune că artista ar fi constatat că sunt consumate preparare culinare de care Pique nu s-a atins niciodată și atunci și-a dat seama că ceva nu e în regulă. “Aflarea adevărului.

Cred că se întâmplă tuturor femeilor din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este chiar așa”, a declarat Shakira cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre