Simona Ionescu / Redactor Șef

„Iubitul a vrut s-o omoare!” Dezvăluiri despre o blondă celebră din showbiz

„Iubitul a vrut s-o omoare!” Dezvăluiri despre o blondă celebră din showbiz
Nu de puține ori viața vedetelor traversează momente greu de digerat. Este și cazul acestei blondine tunate, care a ajuns la un pas de tragedie. O prietena a fostei asistente TV Simona Trașcă povestește coșmarul prin care a trecut aceasta.

Simona Trașcă a avut parte de clipe grele la scurt timp după ce s-a împăcat cu fostul iubit, dezvăluie Cancan.ro. Practic, a ajuns la un pas de moarte. Simona Trașcă spunea, recent, că nu mai vrea iubit. Singură e mai bine, acesta era mesajul divei. Totul, după ce se împăcase, de curând, cu fostul iubit și visa să fie restul vieții împreună.

În schimb, la finalul lunii trecute, când abia se împăcase cu fostul, acesta a izbucnit într-o criză de gelozie legată de un episod din trecutul Simonei Trașcă. Prietena Simonei s-a întâlnit cu aceasta la foarte scurt timp după incident și a văzut-o toată învinețită pe gât, de la cum a fost strangulată de bărbat în timpul accesului de furie.

Supranumită Pamela de România, în trecut, Simona Trașcă este o „abonată” a show-urilor erotice, de care nu a putut fi ținută deoparte de-a lungul anilor. E de notorietate momentul în care aceasta şi-a făcut de cap cu Valeria de Monaco la un salon de înfrumuseţare. Traşcă a masat-o pe blondină în zona sânilor.  De asemenea, în anii trecuți, Trașcă a făcut adevărate show-uri erotice pe ringul de dans, alături de Cristina Roman.

Simona Trașcă, hărțuită

„A strâns-o de gât, a lovit-o. Era s-o omoare, ce mai! A spart apoi aproape totul în casa aia, a ei. A avut o criză de gelozie. Și, din câte am înțeles, a fost gelozie veche. O doare și acum tendonul de la gât”, a dezvăluit, pentru Cancan.ro, amica Simonei Trașcă. Coșmarul Simonei Trașcă avea loc după ce abia a reușit să scape de un hărțuitor. Cu acesta a ajuns în fața instanței, după ce a fost amenințată cu moartea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre