Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Sălăgean, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu. „Își cumpără urmăritorii”

Iulia Sălăgean, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu. „Își cumpără urmăritorii”
În scandalul Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, fosta soție a afaceristului, Iulia Sălăgean, pune sare pe rană. Ce acuzații grave îi aduce Biancăi.

Intervine în scandalul momentului și șterge pe jos cu Bianca Drăgușanu. E incredibil ce a putut să spună Iulia Sălăgean despre vedetă.

Iulia Sălăgean, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu. „Își cumpără urmăritorii”

Blonda showbizz-ului românesc, Bianca Drăgușanu, a intrat în gura primei soții a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean. Aceasta o acuză că a făcut un lucru de neiertat: i-a închis contul de Instagram și ei și lui Alex Bodi.

”Nu am fugit nicăieri, mi s-a închis contul de Instagram. Mi l-a închis aceeași persoană care mi l-a închis și data trecută, o femeie bineînțeles, fosta mea prietenă de suflet. Nu știu ce motiv, cred că are paranoia maximă cu mine, cred că sunt coșmarul vieții ei. Dacă ea a considerat că îmi închide Instagramul și sufăr, nu știu.

Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă. Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel tip. E printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul. (…)

Am fost de față când i-a închis Instagramul de trei ori și lui Alex și am și dovezi, prima dată când mi s-a închis mie contul de Instagram mi-a fost închis și mie și lui Alex.”, a spus Iulia Sălăgean în emisiunea lui Dan Capatos.

„Știu cum lucrează ea când nu suportă pe cineva”

Iulia Sălăgean merge mai departe și afirmă că știe cel mai bine cum „lucrează” Bianca Drăgușanu atunci când se supără pe cineva. În plus, aceasta susține că Bianca își cumpără urmăritorii în mediul online ca să-și crească contul. „Eu nu știu dacă ei i-ar conveni să-i cumpere cineva Instagramul definitiv mai ales că ea cumpără și urmăritori.

Am fost de față la unele chestii și știu cum lucrează ea când nu suportă pe cineva, ea are un contact și închide conturi, chiar și la o fostă prietenă i l-a închis. Suferă mult de ea, știu că ea le închide. Penibilă. Eu nu înțeleg o chestie, dacă tu spui că ești fericită, împlinită, la ce mai creezi astfel de ocazii, ea știe foarte bine că are o bubiță.”, a spus, enervată, Iulia Sălăgean.

Sursă foto: cancan.ro, spynews.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre