Simona Ionescu / Redactor Șef

Iuliana Luciu păstrează și acum oracolul din școală. „Acolo se lăsa cu inimioare”

Iuliana Luciu păstrează și acum oracolul din școală. „Acolo se lăsa cu inimioare”
Invitată alături de prietenul său, stilistul Capet în emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a cincea”, Iuliana Luciu și-a amintit de copilărie și de oracolul de la școală.

Iuliana Luciu a făcut deliciul spectatorilor și telespectatorilor atunci când a povestit despre școală și oracolul pe care-l păstrează și acum cu mare bucurie.

„Acolo se lăsa cu inimioare”

Fiind cea mai înaltă din clasă, Iuliana Luciu a recunoscut că a stat în ultima bancă, arunca cu bilețele, primea bilețele. „Bineînțeles aveam oracol, unde scria care e prof preferat, ce-ți place să mănânci, culoarea preferată. Și ultima întrebare era de cine îți place. Și acolo se lăsa cu inimioare…

Și acum am oracolul. Pentru fiecare întrebare decupam păpuși, mașinuțe, totul era pus la punct la mine, a mărturisit Iuliana Luciu, prezentă în studioul emisiunii „Ești mai deștept decât un copil de clasa a cincea”.

„Îi rugam frumos în pauză să mă lase să copiez”

Iuliana Luciu pune muzică afro house în toată lumea

Chiar dacă nu o făcea prea des, Iuliana Luciu recunoaște că au mai fost momente la școală în care copia. A povestit, amuzată și cum reușea să nu fie refuzată niciodată. „Nu copiam des, dar când o făceam, întotdeauna luam notă mare. Nu toți colegii erau de treabă, dar îi rugam frumos în pauză să mă ajute și o făceau”, a declarat Iuliana Luciu în emisiune.

Iuliana a pus muzică afro-house în toate colțurile lumii

Îndrăgostită iremediabil de muzică, Iuliana Luciu le-a spus românilor că a început să fie din în ce mai cunoscută ca DJ. Dovadă e faptul că a pus muzică house și „afro-house pentru că e acum în vogă” în toată România, dar și în Dubai, Egipt și Monaco.

A slăbit cu dieta yoghinilor

Cu câțiva ani în urmă, Iuliana Luciu a mărturisit că a slăbit folosind dieta yoghinilor. Cine se apucă de regimul Ohsawa, cel mai sever propus de medicul cunoscut în întreaga lume George Ohsawa trebuie ca timp de zece zile să mănânce doar grâu, ore, mei și hrișcă. Adică cereale „yang”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre