Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador, acuzat că și-a bătut iubita. Dezvăluiri îngrozitoare

Jador, acuzat că și-a bătut iubita. Dezvăluiri îngrozitoare
În loc să facă manele sau să pună la cale un duet de succes, acești doi artiști au ajuns la cuțite. Scandalul e deja public, iar vorbele grele s-au lansat din ambele părți.

Relația tensionată dintre Zanni și Jador a escaladat odată cu apariția unor noi detalii surprinzătoare din viața unei femei. Zanni a lansat acuzații grave la adresa lui Jador, după ce acesta a vorbit public despre noua relație a fostei sale iubite, Oana Ciocan. Câștigătorul emisiunii „Survivor All Stars 2024” l-a acuzat pe celălalt cântăreț că și-a bătut iubita, dar și că a hărțuit-o.

Înainte să se bălăcărească public, Zanni și Jador au fost prieteni (Instagram)

După ce a observat că fosta sa iubită, Oana Ciocan, încearcă să își reafcă viața amoroasă, ieșind în oraș cu altul, Jador a simțit nevoia să-i transmită un mesaj public. Artistul a declarat că, indiferent de situație, va continua să lupte pentru dragostea ei, atrăgându-i atenția că a văzut-o în compania altui bărbat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JADOR (@jador_adevarat)

„Adevărul este că am fost împreună pentru a ne bucura de iubirea noastră în intimitate. Totuși, de ceva timp am decis să luăm o pauză, iar în acest răstimp ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu alt bărbat! Cu toate astea, inima mea bate doar pentru tine și, chiar dacă sunt blocat peste tot, sper să vezi această postare și să știi că nu voi renunța să lupt pentru dragostea ta!”, a scris Jador în mesajul său, sugerând că, în perioada de „pauză” a relației, se aștepta ca Oana să-i fie fidelă.

Zanni o apără pe Oana Ciocan și dezvăluie fapte grave

Această intervenție i-a iritat nervii lui Zanni, care, după o discuție cu Oana Ciocan, fosta sa colegă de la Survivor. Aflând calvarul prin care a trecut tânăra alături de manelist, Zanni a făcut acuzații grave la adresa lui Jador. El a afirmat că artistul încearcă să manipuleze situația pentru a câștiga atenție, acuzându-l totodată de hărțuire și comportament agresiv față de fosta parteneră.

Oana ciocan este femeia pentru care au ajuns să se certe public Zanni și Jador (Instagram)

„Ai hărțuit-o, lovit-o și ți-ai bătut joc de ea. Ești un gunoi de om. Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi, legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot”, a scris Zanni la postarea lui Jador.

Jador, mesaj violent la adresa colegului de breaslă

Deranjat de acuzațiile aduse de Zanni, Jador a răspuns pe un ton amenințător, numindu-l pe Zanni „caz social” și lansând un avertisment. „Când te întâlnești cu mine, traversează drumul oriunde ai fi, că te distrug! Caz social ce ești!”, a fost reacția lui Jador.

Întreg scandalul are loc după ce, în august, Jador a lansat o piesă care vorbește despre iubita sa și în care apar imagini cu aceasta. Numele piesei este „Slăbiciunea mea”. Probabil că relația nu mergea prea bine nici atunci, dar au încercat să o salveze. În urmă cu exact o lună, cei doi au fost surprinși într-o vacanță romantică în Grecia, apoi, se pare, lucrurile nu au mai mers bine și au ajuns să se separe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri