Simona Ionescu / Redactor Șef

Jean de la Craiova aduce vestea-șoc a anului. E cea mai neașteptată surpriză din lumea manelelor

Jean de la Craiova aduce vestea-șoc a anului. E cea mai neașteptată surpriză din lumea manelelor
Jean de la Craiova rămâne unul dintre favoriții românilor. Simpatic, pus mereu pe șotii și înzestrat cu mult talent, Jean de la Craiova are în derulare un proiect inedit.

De ceva vreme, Jean de la Craiova muncește de zor pentru a le aduce fanilor săi o surpriză inedită.

Jean de la Craiova pune ceva la cale. Fanii cântărețului așteaptă cu nerăbdare să-și spună povestea

Talentatul manelist Jean de la Craiova se reinventează. Cântărețul mai are puțin și își va vedea împlinit un mare vis, pentru că în scurt timp își va lansa cartea intitulată „Viața unui lăutar”. În acest volum inedit, cei care îl iubesc vor descoperi aspecte neștiute atât din viața personală cât și din cea profesională. La prima sa carte pe care Jean o așteaptă ca pe pâinea caldă, artistul a fost ajutat de o bună prietenă, originară din Chișinău, care locuiește în străinătate.

„E pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revii imediat”

„Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toamna aceasta, octombrie noiembrie să o finalizez. Sunt atâtea peripeții, atâtea momente frumoase, mai puțin frumoase. E o poveste a carierei mele.

Se va numi «Viața unui lăutar» e pentru oamenii veseli sau triști, poate îți mai dă o lacrimă, dar îți revii imediat”, a povestit Jean de la Craiova, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Lansarea va avea loc în această toamnă

Jean e pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar lansarea, care se anunță a fi una cu mare fast, va avea loc în această toamnă. Jean s-a hotărât și asupra locației unde va strânge toți prietenii, e vorba de un loc cu tradiție, unde invitații vor mânca cele mai bune preparate culinare și vor asculta muzică lăutărească de cea mai bună calitate.

„Cred că o să fie muzică veche, într-o locație cu tradiție, cu hangițe. O să fie ceva frumos, chiar o să vă invit”, s-a destăinuit artistul, care deja a început să fie extrem de emoționat.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre