Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez în pericol. Cine vrea să-i strice vacanța

Jennifer Lopez în pericol. Cine vrea să-i strice vacanța
Ce-o fi în capul lui Alex Rodriguez doar el știe, dar se pare că nu i-a căzut deloc bine împăcarea lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Ce a făcut fostul logodnic.

Se anunță zile fierbinți în Hamptons. Din motive doar de el cunoscute, Alex Rodriguez a făcut un gest care pune multe întrebări. Iată unde a închiriat acesta o superbă locuință!

Jennifer Lopez în pericol. Cine vrea să-i strice vacanța

Vara trecută, Jennifer Lopez se distra de minune cu Alex Rodriguez în superba reședință a divei din Hamptons. Anul acesta, sursele spun că aceasta ar dori să-și facă vacanța tot acolo, dar cu actualul iubit, Ben Affleck. Să fi aflat oare asta Rodriguez? Nimeni nu știe încă răspunsul, însă Alex a închiriat la rândul său o casă, aproape de cea a lui Jennifer. Să fie oare vorba de o răzbunare din partea lui? Sau, pur și simplu vrea să le strice cheful celor doi îndrăgostiți care recent s-au împăcat?

Alex Rodriguez plătește o chirie de 200.000 de dolari pe lună

Locuința pe care Rodriguez a închiriat-o în superba stațiune The Hamptons arată ca în reviste. Vila este evaluată la 5 milioane de dolari, iar Alex va plăti pe lună o chirie de 200.000 de dolari. Sursele spun că acesta mai vrea să facă un pas și anume să achiziționeze case nu doar în Manhattan, ci şi în The Hamptons.

Care să fie oare scopul? De altfel, în noua vilă închiriată, Alex a fost văzut în prezența unei superbe brunete, dar până acum nimeni nu a putut să spună dacă este sau nu o nouă achiziție.

Vila lui Jennifer costă 10 milioane de dolari

Până acum, spun sursele, Jennifer Lopez nu a apărut în Hamptons și e posibil, după mișcarea lui Rodriguez să prefere să-și schimbe destinația vacanței. În ceea ce privește vila frumoasei Lopez, vedeta a dat pe casă 10 milioane de dolari. Casa are opt dormitoare, o saună un teatru, o cameră cu aburi, o piscină și un loc de joacă pentru copii.

Sursă foto: scenetherapy.com

Omul atacat de urs: „, Ochiul stâng aproape mi l-a scos din cap. În 2020, urșii au omorât 20 de oameni

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre