Simona Ionescu / Redactor Șef

Julia Roberts și Jennifer Aniston nu renunță. Vor să redevină reginele comediei

Julia Roberts și Jennifer Aniston nu renunță. Vor să redevină reginele comediei
Julia Roberts și Jennifer Aniston vor fi, pentru prima dată, împreună, protagonistele unei comedii. Vedetele anilor 1990 vor da viață personajelor unei povești de schimb de corpuri.

Acesta este cel mai așteptat duo de pe marile ecrane. Julia Roberts (55 de ani) și Jennifer Aniston (53 de ani), considerate în anii 1990 reginele comediilor de la Hollywood, vor juca în sfârșit împreună într-un film. Ceea ce se anunță e o comedie spumoasă cu întorsături de situație, după modelul producției de succes din 2003 – Freaky Friday, cu Jamie Lee Curtis și Lindsay Lohan, în care cele două interpretează roluri de mamă-fiică.

Comedia în care vor juca Julia Roberts și Jennifer Aniston va fi regizată de Max Barbakow, cunoscut pentru „Palm Springs”, iar Margot Robbie este coproducător. Amazon a obținut filmul după un război al ofertelor între mai multe studiouri și streameri.

Se anunță o comedie spumoasă cu Jennifer Aniston și Julia Roberts

Publicația Deadline a dezvăluit în premieră cum cele două vedete vor face într-adevăr schimb de vieți și asemănări într-o poveste scrisă și regizată de Max Barbakow. Viitorul film, bazat pe o idee originală a lui Barbakow, este încă fără titlu și nu se cunoaște încă intriga exactă, dar s-a dezvăluit că va fi coprodus de Roberts, Aniston și nimeni alta decât Margot Robbie, prin intermediul companiei sale de producție, LuckyChap.

De la lansarea inițială a ideii lui Barbakow, în urmă cu trei săptămâni, acest film cu două personaje a fost subiectul unei licitații aprinse între cinci studiouri și servicii de streaming cu acoperire mondială, care a fost câștigată în cele din urmă de Amazon Studios.

Motivul acestei frenezii, pare să fie succesul recent de box office al filmului „Ticket to Paradise”, comedia romantică regizată de Ol Parker, cu Julia Roberts și George Clooney în rolul principal, dar este și o dovadă a schimbării atitudinii Hollywood-ului față de femeile de peste 50 de ani, care au fost considerate atât de mult timp – și pe nedrept – mai puțin atractive și „vandabile” decât cele mai tinere.

Știți ce e la fel de încurajator? Femeile în vârstă de 60 de ani – Michelle Yeoh, Angela Bassett și Jennifer Coolidge, printre altele – care au dominat acest sezon de premii cu performanțele lor magnetice și discursurile lor pasionante. Să sperăm că Roberts și Aniston li se vor alătura curând pe podium, scrie Vogue.com.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre