Simona Ionescu / Redactor Șef

La 63 de ani, Madonna își șochează fanii cum a ajuns să arate. Imaginile momentului

La 63 de ani, Madonna își șochează fanii cum a ajuns să arate. Imaginile momentului
Aflată într-o relație cu un tânăr acre poate să îi fie copil, Madonna e foarte atentă la aspectul ei. Nu că ar putea spune cineva că nu i-a păsat de cum arată vreodată. Ea a fost mereu foarte atentă la ceea ce a arătat.

În perioada aceasta, nu numai că s-a „tunat”, îmbunătățind-și aspectul fizic, dar Madonna a decis să apeleze și la o serie de filtre atunci când postează pe rețelele sociale. Filtre care îi dau chipului ei un aspect de adolescentă.

Regina incontestabilă a muzicii pop cu o carieră de aproape patru decenii, continuă să arate ca o adolescentă. Cel puțin pe rețelele sociale. Cântăreața, în vârstă de 63 de ani, a profitat la maximum de filtrele Instagram duminică, în timp ce a împărtășit o serie de fotografii, savurând un pahar de vin și un vape.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Alături de postare, ea a scris: „Încearcă să faci un film…………….Este cu adevărat Greu!” și a distribuit, de asemenea, o fotografie a camerei pe care o folosea, scrie Daily Mail.

Fanii cer insistent să le arate adevărata sa față, fără filtre

Dar fanii au fost mai puțin preocupați de viitorul proiect al vedetei și mai concentrați pe aspectul ei tineresc. Un utilizator a comentat: „Arăta în jur de 16 ani”, în timp ce altul a spus că vedeta are o „față de bebeluș”. Un alt fan a numit-o pe Madonna „zeiță”, în timp ce un altul a adăugat că arăta „incredibil”.

Alți fani au acuzat-o pe cântăreață de photoshop, spunând: „Arată-ne adevărata ta față, te rugăm”, în timp ce unul a adăugat: „Ea este complet diferită”.

Madonna face un film despre viața și cariera ei

Madonna lucrează în prezent la un film biografic și a dezvăluit recent că ține audiții pentru proiect. „Audițiile pentru filmul meu sunt o experiență suprarealistă”, a scris ea alături de un videoclip cu ea dansând pe melodia ei de succes Burning Up. Cântăreața și compozitoarea a anunțat în septembrie anul trecut că co-regizează și co-scrie viitorul film, pe care l-a descris drept o „autobiografie vizuală”.

Apoi, în octombrie, Madonna a postat o serie de instantanee pe Instagram, unde a împărtășit cum se apropia de sfârșitul scrisului, alături de o fotografie a ei întinsă pe podea privind prin paginile scenariului. „Recunoscătoare pentru succesul lui Madame , că scenariul meu este aproape terminat și pentru sprijinul copiilor mei frumoși! În timp ce mă întind pe acest superb Covor de Alexander McQueen!” ea a scris în legenda postării.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre