Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru: „Eu nu sunt vrăjitor, sunt zâna bună”. Cum și-a luat permisul de conducere

Lidia Fecioru: „Eu nu sunt vrăjitor, sunt zâna bună”. Cum și-a luat permisul de conducere
S-a născut cu stea în frunte, binecuvântată de Dumnezeu cu niște puteri fantastice. Spune că poate vedea viitorul, dacă vrea și nu știe câte persoane a salvat. Ce nu ați știut până acum despre celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru, „zâna bună”.

Invitată în podcast-ul lui Teo Trandafir, Lidia Fecioru și-a deschis sufletul și a povestit lucruri greu de crezut. Spune că „nu e vrăjitor, e zâna bună”.

„Nu fac nici un sfert din ce aș putea să fac și nu gândesc nici un sfert din ce aș putea să gândesc”

Lidia Fecioru vede ce nu se vede. Poate să spună cum va fi viitorul unei persoane dar și când cineva pleacă din această lume, dar a ales să nu vorbească despre asta. „Nu fac nici un sfert din ce aș putea să fac și nu gândesc nici un sfert din ce aș putea să gândesc”, s-a destăinuit bioenergoterapeutul. Absolventă a Facultății de Medicină, dar și a Facultății de Parapsihologie de la Moscova, a realizat cu ce dar a fost înzestrată de la vârsta de 16 ani.

„Și dacă nu m-am chinuit să-mi intre cifrele alea în cap…”

În școală vindeca durerile de cap ale colegilor fără să știe ce se întâmplă, iar când a dat examen pentru permisul a conducere a învățat exact ce i-a picat. „Era foarte bine dezvoltată intuiția, mă duceam la examene, intram și știam ce temă voi avea.

Când mi-am luat permisul în 1997, era o singură întrebare în legile șoferilor legată de viteza legală. Și dacă nu m-am chinuit să-mi intre cifrele alea în cap… Și mi le-am notat pe un bilețel cât degetul. Ăla mi-a picat. Mă duceam la facultate, mi-era ușor pentru că știam ce bilet trebuia să iau Trebuia însă obligatoriu să iau prima, altfel nu mai luam aceeași notă”, a spus Lidia.

„Am vrut să mă fac tractorist”

Lidia a avut foarte multe meserii, dar sunt puțini care știu că a vrut să devină tractorist, ca să le facă în ciudă părinților. „Am fost să merg la școala profesională de tractoriști, dar am ajuns la școala de coafeze, după clasa a optat, care a ținut trei ani.

Și în aceeași perioadă am făcut și clasa a noua și a zecea, pentru că așa era la noi. (…) Aveam ca maestră o evreică și eram atât de bună că mă lăsa în locul ei. Și făceam șpagă, știam să coafez, să vorbesc cu oamenii.”, s-a destăinuit bioenergoterapeutul.

„Pun limite la obrăznicia oamenilor”

Fire competitivă, care totdeauna duce la bun sfârșit ceea ce începe, Lidia Fecioru a avut chiar și 100 de pacienți pe zi. Iar în acest moment are cabinet împreună cu sora sa, Alexandra Moșneaga, considerată una dintre cele mai puternice femei. „O zi mă duc eu, o zi vine ea. (…) Eu sunt o tipă pătimașă și mă doare sufletul și am plâns de multe ori când sunt condamnată pe nedrept. Acum pun limite la obrăznicia oamenilor. La mine vii că ai o problemă, nu să te plângi.

„Văd foarte multe, doar dacă vreau. Dacă nu vreau, fac pe proasta”

Pe mine mă plătești să te tratez. Eu nu vindec, se vindecă omul singur, dacă vrea. (…) Văd foarte multe, doar dacă vreau. Dacă nu vreau, fac pe proasta. Îi spun omul dacă psihologic e pregătit, dacă ar înțelege, dacă nu… Omul care vine la mine trebuie să știe ce vrea. (…) Lumea vine și spune: vreau să-mi spuneți ceva despre mine. Și eu râd și spun: ceva. A spune ceva despre cineva înseamnă să te bagi în karma lui.

„Aud informații în glanda pineală, în interiorul creierului”

Și atunci îi zic: Știți câte obstacole am eu să intru în karma cuiva și să spun despre soartă? Eu nu ghicesc în stele. Cu ghiocul. (…) Dar informația despre cineva vine ca și cum ai auzi tu în cască. Eu aud în glanda pineală, în interiorul creierului. Dar m-am învățat cu ele, nu mă mai stresează când aud ceva. Creierul meu a învățat să le filtreze, să le accepte. Am lucrat mult până nu am perceput cele mai fine informații”, i-a mărturisit Lidia lui Teo Trandafir.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre