Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu și iubita, aventuri în Veneția. „Suntem cei mai bine îmbrăcați de aici”. Râzi cu lacrimi

Liviu Vârciu și iubita, aventuri în Veneția. „Suntem cei mai bine îmbrăcați de aici”. Râzi cu lacrimi
După o vacanță cu copiii, care numai vacanță n-a fost pentru că toată lumea, mai puțin Liviu Vârciu s-a îmbolnăvit de otită, prezentatorul și iubita sa au plecat singuri la Veneția. Vedeta a postat mai multe video-uri pe rețelele de socializare în care le-a arătat fanilor prin ce aventuri a trecut.

Liviu Vârciu și iubita sa, Andra, au simțit nevoia de un moment de relaxare în doi și au plecat la Veneția. Artistul a recunoscut că e prima dată când a văzut acest oraș și s-a declarat îndrăgostit iremediabil. Aventurile le-au fost arătate și internauților.

„Dacă mă mut din România, aici aș veni”

Liviu Vârciu a fost atât de fascinat de Veneția, încât s-a gândit și la o posibilă mutare în acest oraș de-a dreptul fantastic. La o cafea pe o terasă splendidă, acesta s-a destăinuit internauților. „M-am hotărât. Dacă ar fi să mă mut din România primul oraș ar fi Veneția. Aici m-aș muta instant, ce-mi face mie apa asta, e genial. Zici că sunt copil mic. Eu nici n-am ieșit mai departe de Călărași. M-aș muta în Veneția mâine. Tot cu ea”,  a spus prezentatorul fascinat de acest loc.

,,Da, mă, vrea mă sărăcească, ăsta e scopul în viață”

După ce au luat Veneția la pas, Liviu și Anda au decis să a venit momentul să guste din bunătățile de aici. Și doamna a ales ceva localnic, doar că nu s-a gândit că acel platou cu friptură delicioasă de vită ar fi putut fi consumat de patru persoane, nicidecum de două.

Cei doi îndrăgostiți au dovedit însă acel preparat delicios, iar Liviu n-a rezistat să nu le spună tuturor cum a fost momentul. „Ai comandat tu? 1, 2, 3, 4… 11 bucăți de carne, a comandat doamna. Da, mă, vrea mă sărăcească, ăsta e scopul în viață. (…) A dovedit platoul, nu vă mint. A mâncat… nu lăsați pe nimeni să vă spună specialitatea casei”, a mărturisit Vârciu.

Plimbarea cu gondola

După o masă atât de bună a urmat o plimbare cu gondola, când Liviu și Anda s-au relaxat, s-au bucurat ca niște copii de ce au văzut și au ciocnit și un binemeritat pahar cu vin. Ulterior, Liviu a realizat că el și partenera de viață sunt singurii din Veneția îmbrăcați în rochie și costum.

„Suntem cei mai bine îmbrăcați oameni din Veneția. Leșin… Toată lumea e în bermude și maieu. Uitați-vă și la noi”, și-a făcut Liviu fanii să râdă. Mai mult, acesta a rămas fără cuvinte când a văzut că frumoasa Anda se delectează cu un dulce gustos, după „ce a mâncat acum o jumătate de oră o jumate de vacă”. „Incredibil așa ceva… Moldoveancă”, a pus Liviu punctul pe I.

Între timp, Liviu Vârciu și familia s-au întors pe plaiurile românești.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre