Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza, transformată total: „Direct dintr-o operă Dali”

Loredana Groza, transformată total: „Direct dintr-o operă Dali”
Loredana Groza s-a transformat total pe internet, iar fanii au avut numai cuvinte de laudă. Cântăreața a apărut într-o ipostază inedită, ca scoasă dintr-o poveste.

Loredana Groza este o prezență activă pe rețelele sociale, iar acest lucru este deja știut. Artista își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa, indiferent că este vorba de o ieșire în club, o vacanță alături de fiica sa, Elena, sau pur și simplu un nou proiect profesional. În ultima sa postare, Loredana Groza este transformată total, iar fanii au avut numai reacții apreciative. 

Cântăreața a aderat și ea la moda din online din perioada aceasta, aceea de a folosi inteligența artificială (AI) pentru a crea și edita pozele. Mai exact, este vorba despre o serie de aplicații folosite de internauți, care cu ajutorul unor fotografii de bază, ajung să creeze adevărate opere de artă. 

Loredana Groza s-a editat cu ajutorul AI 

În ultima poză postată pe Instagram, artista apare într-o ipostază de poveste. Îmbrăcată în pantaloni negri de dantelă, cu un top negru și o geacă de piele neagră cu inserții aurii la mâneci, Loredana arată senzațional în timp ce afișează o siluetă trasă prin inel. 

Loredana Groza a folosit o aplicație AI pentru a-și edita poza.

Întreaga ținută este accesorizată cu cercei lungi cu un model tip „inimă”, care sunt scoși în evidență de părul prins în coadă. Machiată impecabil și cu un ten ce pare cu 15 ani mai tânăr, Loredana este „suprarealistă”, cum de altfel a scris și ea la postare, pentru a-și anunța fanii ca poza este realizată cu ajutorul tehnologiei AI. 

Fanii au avut doar cuvinte de laudă 

Fanii cântăreței au înțeles și ei imediat că este vorba despre o poză artistică și au avut numai cuvinte de laudă. De altfel, în spatele Loredanei apare și un cal alb superb, care aduce a unicorn. „Direct dintr-o operă Dali. Superbă femeia și unicornul”, a comentat, apreciativ, o fană. Cântăreața a răspuns imediat și i-a mulțumit: „Ce analogie frumoasă! Mulțumesc”, a răspuns ea. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza nu este singura artistă care-și editează pozele. Atât artiștii autohtoni, cât și cei de peste Ocean, au o întreagă echipă în spate care se asigură că pozele artiștilor sunt editate și corectate de eventualele defecte. 

Editarea pozelor, o adevărată cultură modernă 

Editarea pozelor este o modă la nivel global la care au aderat inclusiv internauții. Aplicațiile de editare simple, precum YouCam Perfect, sau metodele mai complicate precum Photoshop sunt folosite de peste 10 ani, trend-ul fiind unul la care au aderat atât celebritățile precum Rihanna cât și ceilalți utilizatori ai platformelor sociale. 

O serie de celebrități internaționale precum Rihanna s-au „jucat” cu imaginea lor în AI.
Sursa foto: Instagram

Ceea ce s-a schimbat însă este noutatea AI, care permite, mai nou, editarea pozelor și transformarea persoanei de așa natură încât aceasta se poate vizualiza în diverse situații care în mod normal nu ar exista în realitate. 

Tehnologia digitală transpune internauții într-o lume de poveste, aproape instant

Exemple precum ”vezi cum ai arăta în chip de student la un colegiu american” sau „transpune-te într-o poveste și imaginează-ți că ești prințesă” sunt doar câteva dintre avantajele noii tehnologii ce folosește inteligența artificială. Iar atât timp cât oamenii au în continuare nevoie de povești, acest tip de tehnologie va deveni din ce în ce mai populară. 

Aplicațiile de editare a fotografiilor sunt utilizate la scară largă de peste 10 ani și reprezintă o adevărată modă

La fel ca și poza Loredanei, în care artista s-a transpus într-o poveste cu ajutorul artei digitale, miile de exemple „futuriste” sunt doar începutul unei noi „ere tehnologice”, care abia începe să fascineze la nivel global. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre