Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza, tună și fulgeră. Cine a făcut-o pe vedetă să-și piardă controlul

Loredana Groza, tună și fulgeră. Cine a făcut-o pe vedetă să-și piardă controlul
Îndrăgitei Loredana Groza nu îi pasă de gura lumii și a scos o a doua piesă pe ritmuri de manele. Cineva însă a călcat-o grav pe coadă. Cum a reacționat vedeta.

După piesa Fericire care a rupt Youtube-ul în două, a ieșit pe piață o altă melodie cu potențial: Suflet și trup. Cum a fost criticată Loredana Groza.

Loredana Groza, tună și fulgeră. Cine a făcut-o pe vedetă să-și piardă controlul

Nu o interesează absolut nicio părere din partea nimănui și își vede de drumul său. Loredana Groza a scos recent o altă piesă alături de maneliști celebri, intitulată sugestiv Suflet și trup. De data asta lângă marea artistă au fost Jador, Costi Ioniță, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești și Vali Vilejie. Bucuria lansării a fost și de data asta umbrită de comentariile răutăcioase ale unora. Lucru care a făcut-o pe Loredana să se enerveze la culme.

„Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen”

”Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare.

Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină. (…) Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre