Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucrul care o leagă pe Monica Gabor de Mr. Pink și pentru care vedeta s-a întors în America

Lucrul care o leagă pe Monica Gabor de Mr. Pink și pentru care vedeta s-a întors în America
S-a despărțit de Mr. Pink, dar acum sunt din nou împreună. Să fie vorba oare doar de dragoste la mijloc? Zvonurile s-au pornit iar.

A plecat de la Mr. Pink, s-a distrat în Dubai cu sora ei, Ramona, acum a revenit în America. De ce a procedat așa Monica Gabor?

Ce o leagă pe Monica Gabor de Mr. Pink. De ce s-a întors vedeta în America

De aproximativ o lună, Monica Gabor s-a reîntors în Statele Unite și de atunci tot postează imagini din vila care se întoarce după soare. în Malibu. Se pare însă că nu dragostea îi ține aproape pe cei doi, ci altceva. Potrivit Wowbiz, ar fi vorba de o afacere extrem de profitabilă pentru fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Și anume faptul că vila este pe numele Monicăi Gabor. Să-i fi făcut oare chinezul un cadou de 5 milioane de euro iubitei sale?

Chinezul nu vrea să se afle ce afaceri face

Ce înseamnă asta? Că Monica nu va putea să fie dată afară din locuința de vis. Cel puțin deocamdată. Cum s-a ajuns în această situație? Vila a fost cumpărată în mai 2014 de la milionarul Jeff Stibbel. Sursele spun că atunci Mr. Pink ar fi plătit suma de 3,5 milioane de dolari.

Doar că afaceristul chinez nu a cumpărat-o pe numele său, ci a făcut tranzacția prin compania 88 Malibu LLC, înregistrată în California. Ai cărei acționari sunt Monica Gabor și un fond de investiții, King’s International Investment Group, condus de Mr. Pink. Dar în 2018 firma și-a închis activitatea. Pentru că nu și-a reînnoit licența, a fost suspendată.

Monica, sătulă de tratamentele la care a fost supusă de Mr. Pink

Sursele spun că Monica ar fi plecat de lângă chinez, sătulă până peste cap de modul comportamental al afaceristului, ea neavând voie să facă nimic din ceea ce își dorea. În acele momente, sursele din apropierea cuplului spuneau că fosta „scorpie de la Izvorani” nu a vrut să păstreze nimic de la chinez. La fel cum a făcut și când s-a despărțit de Irinel Columbeanu.

Vom vedea dacă dragostea a primat și s-au împăcat sau este vorba doar de afaceri ce poat fi derulate doar împreună.

Sursă foto: instagram, monden.ro

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre