Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălin Voicu numără zilele până va deveni bunic. Mămica a avut un vis-premoniție despre copilul ei

Mădălin Voicu numără zilele până va deveni bunic. Mămica a avut un vis-premoniție despre copilul ei
Fiica lui Mădălin Voicu, frumoasa Ioana a dat vestea cea mare pe contul său de socializare.

Ioana Voicu n-a vrut să spună nimic până acum, dar ziua cea mare se apropie cu pași repezi.

Mădălin Voicu numără zilele până va deveni bunic. Mămica a visat numele fetiței cu trei ani în urmă

Fiica lui Mădălin Voicu, Ioana, e atât de bucuroasă încât n-a putut să țină pentru ea și le-a spus tuturor că e însărcinată în șase luni. Motivul pentru care a ținut totul ascuns a fost faptul că au existat ceva probleme de sănătate, dar acum totul e bine și așteaptă să nască în primăvară.

„De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok”

„A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri. De asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele patru luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok.

Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.”, a mărturisit Ioana Voicu, pentru Antena Stars.

Când se va naște bebelușul

Ioana Voicu a afirmat că urmează ca micuța să vină pe lume undeva prin luna mai și va fi zodia Taur, exact așa cum și-a dorit. În ceea ce privește numele, a fost ales pentru că l-a visat cu trei ani în urmă.

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre