Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Deliei îl ia la mișto pe Radu Siffredi. A postat o poză cu „ce caută doamnele”. Mori de râs!

Mama Deliei îl ia la mișto pe Radu Siffredi. A postat o poză cu „ce caută doamnele”. Mori de râs!
Gina Matache nu se oprește cu împunsăturile către actualul iubit al Oanei Matache. Se vede clar că nu-l va accepta niciodată.

În timp ce Delia îi ia apărarea lui Radu Siffredi, mama Gina Matache nu se lasă. A găsit încă un motiv să se lege de iubitul fiicei sale.

Recent, Gina Matache a stârnit amuzamentul internauților cu ultima fotografie postată. Ea a postat pe contul de socializare o fotografie cu un bărbat în chiloți, cizme până la genunchi, lanțuri la gât și o bere în mână, la care a adăugat și un comentariu. „Așa ceva caută doamnele noastre din grup”, a menționat mama Deliei.

 

Și Mădălin Voicu l-a făcut praf pe Radu Siffredi

După tot scandalul declanșat de Gina Matache, a sărit la gâtul lui Radu Siffredi și fostul politician Mădălin Voicu, bun prieten cu Delia. Acesta a spus că pur și simplu nu pricepe ce a văzut Oana la acest „specimen” și, mai mult decât atât, nu concepe ca o femeie să-și lase copiii fără tată pentru „unul d-ăsta”.

„Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen! Ce a găsit?! Nu vreau să fac analiză pe personaj, dar nu cred… sau poate sunt eu de modă veche. Cum să iei unul de-ăsta, să-ți lași copiii? O mamă să își lase copiii… nu în sensul că i-a părăsit… dar să-i despartă de tată.

„Eu înțeleg să fugi de acasă pentru vreun mare personaj, pentru o frumusețe de bărbat”

Ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu. Poate au fost motive istorice, antecedente, să zic așa. Noi nu le știm, poate le aflăm cândva. Dar nu e în regulă. Eu înțeleg să fugi de acasă pentru vreun mare personaj, pentru o frumusețe de bărbat, dar ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu. Și ca prezență, ca arătare”, a mărturisit fostul politician.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre