Simona Ionescu / Redactor Șef

Rezistă Dichi! Actorul Ion Dichiseanu din nou în spital

Rezistă Dichi! Actorul Ion Dichiseanu din nou în spital
Familia, prietenii și admitarorii marelui actor Ion Dichiseanu se roagă pentru sănătatea lui. Rezistă Dichi! Actorul Ion Dichiseanu din nou în spital.

O veste neașteptată: marele actor Ion Dichiseanu a ajuns din nou la spital. Se externase pe 4 ianuarie, după două săptămâni sub atenția medicilor.

Rezistă Dichi! Actorul Ion Dichiseanu din nou în spital

Familia, prietenii și admitarorii marelui actor Ion Dichiseanu (87 de ani) se roagă pentru sănătatea lui. Rezistă Dichi!

Românii s-au rugat și în decembrie anul trecut pentru sănătatea lui Ion Dichiseanu. După două săptămâni sub îngrijirea medicilor de la Floreasca, Dichi a plecat acasă pe 4 ianuarie.

”Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă!
Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”, a scris Dichi, cum a ajuns acasă.

Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei, scrie antena3.ro.

Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a suferit o pneumonie severă.

Potrivit antena3.ro, actorul a fost externat din spital luni, pe 4 ianuarie, după ce a reuşit să se recupereze. Sursa citată mai scria că actorul este în stare foarte bună, este jovial, iar medicii consideră că recuperarea a fost una miraculoasă.


Ion Dichiseanu, actorul care a rupt inimile femeilor la concurență cu Florin Piersic

„Burebista”, filmul care l-a băgat în spital pe actorul Ion Dichiseanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre