Simona Ionescu / Redactor Șef

Marian Mexicanu și-a însurat fiul. Mama și bunica, Paula și Mioara Lincan nu au venit la cununia civilă

Marian Mexicanu și-a însurat fiul. Mama și bunica, Paula și Mioara Lincan nu au venit la cununia civilă
5 iulie 2021 este un moment care va rămâne mereu în sufletul lui Edy, băiatul lui Marian Mexicanu. Tânărul a spus da în fața ofițerului Stării Civile, însă doar tatăl a fost prezent.

Se pare că Marian Mexicanu și fosta soție, Paula Lincan nu au îngropat securea războiului. La cununia civilă a fiului lor, Edy, doar tatăl a venit.

Marian Mexicanu și-a însurat fiul. Mama și bunica, Paula și Mioara Lincan nu au venit la cununia civilă

Au ținut totul secret și au spus Da din toată inima. Edy, fiul renumitului acordeonist Marian Mexicanu s-a cununat cu aleasa inimii sale, Alina. Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața lui, însă chiar mama, Paula Lincan, nu a venit. Nici Marian Mexicanu nu a fost însoțit, iubita lui Ana, preferând să nu deranjeze pe nimeni.

„La noi petrecerea ține două zile, așa că sigur va veni și mama, a declarat Edy, în exclusivitate pentru Antena Stars. La rândul lui, Mexicanu a afirmat că reușește el și în acest moment să suplinească absența mamei și a bunicii. „Sunt foarte bucuros pentru că sunt lângă cele mai importante persoane din viața mea.

Era bine să fi fost și partea cealaltă, pentru că sunt copiii noștri și când vor avea 50 de ani. Dar când ambiția și răutatea există, asta e. Suplinesc eu prezența lor”, a declarat acordeonistul.

Paula și Mioara Lincan spun că nu au putut ajunge pentru că au cântare

Pe de altă parte, îndrăgita cântăreață Mioara Lincan a spus că singurul motiv pentru care nu a ajuns la cununia nepotului său este faptul că au o cântare pe care nu au putut să o amâne. În plus, Edy ar fi anunțat că se căsătorește pe data de 7 iunie, dar ulterior a mutat evenimentul pentru 5 iunie.

“A venit aseară Edy la noi acasă și eu mi-am făcut datoria de bunică și Paula de mamă. I-am spus că avem un eveniment de unde nu putem lipsi. Suntem departe, spre  Moldova, am plecat de dimineață și nu cred că vom putea ajunge nici la petrecere. Făcusem angajamentul de mult și știți cum e. Ne-a spus Edy cu vreo trei săptămâni în urmă, dar pentru data de 7 iunie. Între timp, a schimbat cununia pentru 5 iunie. Nu se pune problemă de ură sau dușmănie”, a menționat Mioara Lincan.

Sursă foto: lamaruta.protv.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre