Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan, impresionată de starea lui Victor Socaciu, deși au avut un divorț „cu peripeții”

Marina Almășan, impresionată de starea lui Victor Socaciu, deși au avut un divorț „cu peripeții”
Victor Socaciu a ajuns pe mâinile medicilor. Renumitul artist are grave probleme de sănătate.

În ultimii ani, viața lui Victor Socaciu n-a mai fost la fel din cauza problemelor de sănătate care nu i-au dat pace.

Victor Socaciu, internat de urgență

Unul dintre cei mai prețioși artiști ai țării, Victor Socaciu, trece prin momente cumplite. Acesta a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, în urma unor probleme cu rinichii. Cântărețul a suferit un transplant renal în 2009, organele provenind de a o fetiță de doar 10 ani care era în moarte clinică. Acum însă, se pare că rinichii i-au cedat.

Marina Almășan, impresionată de starea lui Victor Socaciu, deși au avut un divorț „cu peripeții”

Chiar dacă Victor Socaciu și Marina Almășan nu s-au despărțit în condiții tocmai bune, prezentatoarea a fost impresionată de starea de sănătatea a fostului său soț. „Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu.

Nu am ținut legătura cu Victor în anii aștia, că am avut peripeții în despărțirea noastră, dar îmi pare rău pentru el. Eu am fost alături de el când a avut dializa și după aceea transplantul.  Îi cunosc problemele și îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el și să nu-i revină”, a mărturisit Marina Almașan pentru Fanatik.

Vasile Șeicaru, prietenul său de o viață, a rămas fără cuvinte

Întrebat despre problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu, prietenul său de-o viață, cântărețul Vasile Șeicaru a rămas fără cuvinte. Artistul spune că nu știa absolut nimic, iar cei doi urmau să plece la un festival în Alba Iulia. „Nu am auzit să fie bolnav. Știu că avea niște probleme, dar să fie în stare gravă?! Trebuia să mergem împreună la un festival la Alba Iulia! Repet, nu știu care este starea lui, dar nu am auzit să fie ceva grav. Sper că nu e așa”, a afirmat Vasile Șeicaru.

A fost bolnav de coronavirus

Cu câteva luni în urmă, Victor Socaciu a mai avut o cumpănă mare, de care a scăpat cu bine: s-a îmbolnăvit de coronavirus. Artistul a povestit într-un interviu că a fost obligat să stea în spital trei săptămâni. „Am stat în spital în jur de trei săptămâni. Acum sunt pe finalul tratamentului, deci mai am probabil câteva zile să închei medicaţia respectivă.

Am doar o simplă răguşeală, dar în rest mă simt foarte bine (…) Dan Puric a sărit să mă ajute din primele clipe când a aflat ce mi se întâmplă într-o situaţie de criză şi a încercat să facă rost de bani, să mă ducă în Germania, prin Anglia, prin toată Europa Occidentală (…)”, a amintit artistul.

Sursă foto: dcnews, viva

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre