Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Voica trăiește cu o mare durere în suflet. Celebra cântăreață critică politica lui Vladimir Putin

Marina Voica trăiește cu o mare durere în suflet. Celebra cântăreață critică politica lui Vladimir Putin
Cu un an în urmă, Marina Voica și-a pierdut anul trecut fratele și nici acum nu a putut să meargă la mormântul acestuia.

De când a început războiul, Marina Voica se uită doar la posturile de televiziune rusești. Într-un interviu, celebra interpretă a vorbit despre drama prin care a trecut anul trecut. În vârstă de 86 de ani, vedeta a mărturisit că nu a putut să meargă să-și înmormânteze fratele.

Iar de când Vladimir Putin a început războiul cu Ucraina, ea nu poate ajungă la mormântul acestuia, chiar dacă își dorește enorm acest lucru și o doare sufletul că nu poate ajunge în țara în care s-a născut. A fost “ultimul om” pe care l-a avut ca rudă și îi este foarte greu să treacă peste decesul acestuia.

“Nu îmi vine să cred că a fost îngropat”

„Din cauza unei politici stupide că noi, oamenii obişnuiţi, n-aveam nicio vină.

Nu am putut să mă duc să-l înmormântez pe fratele meu. Peste câteva zile va împlini un an de când a murit ultimul meu om pe care l-am avut ca rudă (…) Nu îmi vine să cred că a fost îngropat”, a mărturisit Marina Voica.

“El are un plan de militar și foarte greu să înțelegi așa ceva”

În ceea ce privește situația din Rusia, Marina Voica este șocată de oamenii care mor din cauza războiului. Oameni care nu au absolut nici o vină. Artista susține că Vladimir Putin acționează doar ca un militar și afirmă că e foarte greu ca cineva să înțeleagă acest lucru, mai ales dacă nu cunoaște vechea istorie.

„Eu stau numai pe posturile rusești. (…) Este așa de complicat. Trebuie să știi în amănunte toată istoria (…) Putin este un militar. El nu este domnul Macron. El se uită la toată povestea asta ca un militar. El are un plan de militar și foarte greu să înțelegi așa ceva. (…) Nu-mi vine să cred că într-adevăr mor mii de oameni”, a adăugat artista, pentru sursa citată mai sus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre