Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Marius Elisei a scos artileria grea, vrea să o recucerească pe Oana Roman

Exclusiv. Marius Elisei a scos artileria grea, vrea să o recucerească pe Oana Roman
Vă amintiți că Petre Roman i-a propus Oanei să o împace cu fostul ei soț, Marius? Nu știm dacă fostul premier a făcut ceva. Dar se întâmplă ceva cu Marius Elisei, și se vede de la o poștă.

E clar pentru toată lumea că Marius Elisei a scos artileria grea, vrea să o recucerească pe Oana Roman. De zile întregi e atent la fiecare mișcare a fostei sale neveste. Ea a spus la un moment dat „poate îi e dor de noi”. Dar acela era contextul în care lumea mondenă specula o anume stare depresivă a bărbatului. Asta după ce s-a dezbătut intens faptul că ar avea deja o altă iubită.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, civilizat, în fața notarului, în urmă cu câteva luni. Și au anunțat evenimentul cu zâmbetul pe buze, într-un video comun, distribuit pe rețelele sociale.

Oana Roman, răsfățată de fostul ei soț

„Am ajuns acasă și am găsit aceste minunății! Marius Elisei, mulțumesc”, acesta a fost mesajul pe care l-a postat Oana Roman duminică. Să primească flori de la Marius, nu e un fapt singular. Cât erau împreună nu se întâmpla așa des cum se întâmplă acum.

În ultima săptămână Marius Elisei a bombardat-o pe fosta sa soție cu flori. Marius Elisei i-a făcut o surpriză romantică Oanei Roman și acum cinci zile. „Închei ziua așa. Cei mai frumoși bujori! Mulțumesc, Marius Elisei”, a scris Oana pe Instagram. Ba mai mult, înainte de acest episod, cei doi au mers alături de fiica lor, Isa, la munte. Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri, unul la care vedeta își dorea să stea de mult, iar întreaga escapadă a fost plătită de fostul soț al vedetei.

Marius Elisei a scos artileria grea

Potrivit spuselor fiicei lui Petre Roman, fostul soț i-a mai oferit deseori buchete de flori în ultimul timp. Vedeta de la Antena Stars a povestit în urmă cu ceva timp la Xtra Night Show că bărbatul se poartă foarte frumos cu ea. I se pare că o curtează exact ca pe vremea când s-au cunoscut.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Și peste toate, acum patru zile, Marius Elisei s-a fotografiat alături de fosta lui soție. Iar în descrierea imaginii a scris multe. Însă primul cuvânt e cel mai important: „love”.

Sursa foto: Instagram

Chef Florin Dumitrescu s-a dat romantic și nu a ascuns asta. Iată ce a făcut!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre