Simona Ionescu / Redactor Șef

Micuța Piccaso a născut un băiețel de nota 10

Micuța Piccaso a născut un băiețel de nota 10
”Inima îmi explodează”, a anunțat Alexandra Nechita, cunoscută ca ”Micuța Picasso”. De câteva zile a născut pentru a doua oară, de data aceasta un băiețel frumos și sănătos.

Ne mândrim cu Alexandra Nechita, ”Micuța Picasso”. Tablourile ei sunt foarte apreciate în Statele Unite unde locuiește de mulți ani. Fericitul tătic este Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina.

Micuța Piccaso a născut un băiețel de nota 10

Alexandra Nechita (36 de ani) a născut un băiețel frumos și perfect sănătos. Artista a adus pe lume cel de-al doilea copil în data de 18 septembrie, în Statele Unite. Bebelușul a primit nota 10 la naștere.

A părăsit țara în urmă cu mulți ani, după ce tatăl ei a ”fugit” în timpul comunismului. Abia după doi ani s-a putut reîntregi familia. A fost un copil extrem de talentat și a fost numită ”Micuța Picasso” deși era prea mică să știe cine era pictorul cubist.

Tablourile Alexandrei Nechita se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman.  Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Alexandra Nechita (36 de ani) a născut un băiețel frumos și perfect sănătos

Alexandra Nechita are o familie foarte frumoasă

Artista s-a născut la Vaslui, dar faptul că a plecat cu părinții ei nu a făcut să uite locul unde a crescut. Pe lângă o carieră de succes, Alexandra are și o familie extrem de frumoasă.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dimitri Tcharfas, un designer din Ucraina. Împreună au o fetiță, Tevyy, de șase ani, iar acum a poposit în viața lor și  Revve Elliot Nechita-Tcharfas .

Pe pagina sa de socializare a postat și prima fotografie cu bebelușul. „Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Băiețelul nostru de vis a venit pe lume în zorii zilei de 18 septembrie. Suntem cu adevărat îndrăgostiți, profund și nebunește. Inima mea explodează”, a scris Alexandra pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre